İdris Tür’ün, Turnuvadaki Takımı Belli Oldu.

İdris Tür’ün, Turnuvadaki Takımı Belli Oldu.

Geçen sezon grup maçlarını 1 galibiyet ve 4 mağlubiyetle kapatan Kaymakamlık Futbol Takımı, bu sezon daha farklı kadro yapısıyla iddalı geliyor..

SOMADASPOR

Turnuvada ilk iki maçlarından mağlubiyetle ayrılan Kaymakamlık, çabuk toparlanıp aldıkları Müftülük karşısında aldıkları 4-3’lük galibiyetle bir üst tura çıkma şansı yakaladı.
Bir üst tur için Eğitim Gücü ile oynadıkları maçta galip gelmeleri halinde ilk on altıya kalması kesinlik kazanacak karşılaşmada, rakibine 3-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etmişti.




Geçen sezon yaşanan olumsuzlukların önüne geçebilme adına ilk transferi kaleyi güven altına almak için İdris Tür’ü transfer etti.
Bölgesel Amatör Lig tecrübesi de bulunan 28 yaşındaki başarılı kaleci İdris Tür, turnuva boyunca kalesini rakip forvet oyuncularına kapatacak.

Öte yandan Mart’ın ilk haftasında başlayacak turnuva için hazırlıklarını sürdüren Kaymakamlık, hazırlık maçlarında Müftülük takımını 4-2, Nitromak takımını da 6-2 mağlup etti.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN