Demir Export’ta Hedef Çifte Şampiyonluk..

Demir Export’ta Hedef Çifte Şampiyonluk..

Koç Holding’in kurucusu merhum Vehbi Koç’un isteğiyle 1989 yılında başlayan Koç Topluluğu Spor Şenliği’nin 30.su 6 Mart Çarşamba günü İzmir’de başlıyor..

SOMADASPOR

Geçen sene bu turnuvanın finalinde kaybeden ve 2.lik kupası ile Soma’ya dönen Demir Export’ta hedef;  çıtayı yükseltip kupayı Soma’ya getirmek.

Geçen sezon kaçan şampiyonluk, Soma’da düzenlenen Kaymakamlık Futbol Turnuvası ile aynı tarihlere çakışması onları tam anlamıyla bu turnuvaya odaklayamamıştı.

Demir Export Soma Direktörü Selim Saral‘ın büyük desteği ile daha bilinçle hareket edip kadro derinliğini geniş tuttular.
Mavi-beyazlılar hem Soma’daki hemde İzmir’deki turnuvada şampiyon olabilmek için geçen seneki mevcut kadrolarına; ELİ (1)’den Nedim Öz, Nitromak’tan Kubilay Karpuz, İmbat A.Ş’den Kemal (Keke) ve Soma Termik’ten Fatih Demirhan takviyesi yaptı.




Soma ve İzmir takımlarının başında idari menejer’lik sorumluluğu olan Kamil Karakum’un önderliğinde, ilk maçlarını 6 Mart Çarşamba günü Otokoç ile İzmir’de da oynayacak.
Demir Export, sırasıyla 15 Mart Cuma Düzey, 20 Mart Çarşamba Arçelik ve 22 Mart Cuma YKB1 takımlarıyla oynadığı maçlardan sonra grup karşılaşmalarını bitirecek.
Finallere kalması halinde ise; 29 Mart’ta eleme, 5 Nisan’da da final maçları oynayacak..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN