Soma’ya 3 Yeni Eğitmen Katıldı..

Soma’ya 3 Yeni Eğitmen Katıldı..

Manisa Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve TFF işbirliği ile yapılan TFF-C Groostrost Tekin Tatlıcıoğlu kursu sona erdi.

SOMADASPOR

20 Ocakta başlayan kurs 31 Ocakta son buldu. Kursta eğitmen olarak TFF İzmir bölge antrenörleri Tudor Özer Yurteri ve Tudor Adem Tandogan görev aldılar.

28 erkek 2 bayan toplam 30 kursiyerin eğitim gördüğü kursta Soma’dan da 3 antrenör adayı yer aldı. Okan Demirel, Mustafa Şarlayan ve Güner Aydın Demirel TFF-C antrenörü olarak belge almayı bekliyorlar..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN