Güner Hoca Sotesspor Maçına Değindi

Güner Hoca Sotesspor Maçına Değindi

Güner Aydın Demirel Soma Sotesspor karşısında aldıkları galibiyetin ardından oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Manisa U-14 Yerel Lig 6. haftasında Soma Sotesspor’u 6-1 mağlup eden Somaspor’da Teknik Sorumlu Güner Aydın Demirel, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bloğumuza konuşan Demirel, ” Somaspor U-14 Antrenörü olarak öncelikle bugün Somamızın güzide kulübü Soma Sotes ile oynadığımız maçı izlemeye gelen A Takım antrenörümüz Burhanettin Basatemür hocamıza alt yapı antrenörleri olarak teşekkür ederiz.

Bu süreçte her zaman desteklerini esirgemeyen diğer alt yapı antrenörlerimiz İsmail Kavruk, Mert Can Ozan ve kaleci antrenörümüz Uğurcan Bilen hocalarıma da iyi bir ekip çalışması gösterdikleri için çok teşekkür ederim.
Bugün oynadığımız maç için de futbolcularımız doğru oyun ve maç öncesi belirlemiş olduğumuz oyun stratejimizi tam anlamıyla sahaya yansıttıkları için zorlu geçmesini beklediğimiz maç, ilk yarıdaki bulduğumuz goller neticesinde oyunun daha rahat geçmesini sağlayan sporcularıma teşekkür ederim.

Sporcularımızın gelişimine katkıda bulunabilmek adına her fırsatı kullanmaya ve çalışmaya devam ediyoruz.
29 Nisan Cuma günü grubumuzda son maçınızı Akhisar Yıldırım Spor Kulübü ile zorluk derecesi yüksek birinci ve ikincinin belirleneceği maçı Linyit sahamızda oynayacağız. Tüm spor severleri şimdiden seyir zevki yüksek olacağını düşündüğümüz maça davet ediyoruz.” dedi.

İlgili Haberler

Somaspor 6-1 Sotesspor
Somaspor U14, Güner Hoca İle İvme Kazandı
Zafer Spor da Antrenmanlar Devam Ediyor
Soma’ya 3 Yeni Eğitmen Katıldı.

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN