Somaspor U14, Güner Hoca İle İvme Kazandı

Somaspor U14, Güner Hoca İle İvme Kazandı

Manisa U-14 Ligi C-Grubu 2.hafta Somaspor, Sotesspor ile linyit stadı’nda oynadığı yerel derbi maçında rakibini Yusuf Doğan ve Cemil Efe’nin golleriyle 2-0 mağlup ederek ikide iki yaptı.

Sotesspor karşısında her iki devrede bulduğu gollerle galibiyetle ayrılan Somaspor’da başarılı teknik sorumlu Güner Aydın Demirel maç sonu açıklamalarda bulundu.

Sporcuların gelişimiyle çok yakından ilgilenen başarılı teknik adam, Soma Spor U-14 hocalığını yaklaşık 4 aydır sürdürdüğünü, bu görevi kendisine layık gören yönetimi ve hocalara teşekkür ederek açıklamalara geçti. Güner, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

‘’Bu kısa zamanda U-14 Yerel Ligi kategorisinde Soma Spor adına iyi bir takım kurmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kategoride iki maç oynadık, öncelikle sporcularımıza ve ailelerine bizlere güvendikleri için çok teşekkür ediyorum. Sporcu ailesi olmak biliyorum çok kolay değil birçok şeyden fedakarlık etmek demek.”

 

”Verdiğinin karşılığını almak güzel şey”

”İlk maçımızı Akhisar Karabulut Spor Kulübü İle oynadık, oyuncularımız yaptığımız antrenmanların sonucunda oyunu doğru oynamak adına gerekenleri sonuna kadar yerine getirdiler.
Dün itibari ile Somamızın Güzide Kulübü Soma Sotes Kulübü ile oynadığımız maçta da sporcularımız ile bir gün öncesi yaptığımız analiz toplantımızda gereken uyarılarımızı dikkate alıp ellerinden geldiğince ve bizleri memnun edici oyun ortaya koydukları İçin daha mutlu oldum.
Bu kategoride öncelikli hedefimiz sporcunun kendi takımı içinde futbolun doğrularını bilerek oynaması çok önemli kriter.”

”Skora değil oynadığımız oyuna odaklanmak istiyoruz”

Sporcularımızla yaptığımız her konuşmamızda skora değil oynadığımız oyuna odaklanmak gerektiğini her fırsatta tekrar ediyorum. Bu güne kadar oynadığımız iki maçımızda sporcularım buna gayet iyi bir şekilde sahaya yansıttıkları İçin çok mutluyum. Bugün maçı izlemeye gelen tüm spor severlere, sahanın içinde, dışında bu tür organizasyonlara katkı veren herkes ile beraber, orada bizleri yalnız bırakmayan hocalarıma ve tabi ki basın olarak her zaman yanımızda olan sizlere çok teşekkür ederim.’’dedi.

Bağlantılı Haberler:

U14 Ligi: Soma Sotesspor 0-2 Somaspor
Ahmetcan ve Halil Hayran Bıraktı
U14 Ligi Somaspor 4-0 Karabulutspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN