U14 Ligi Somaspor 6-1 Sotesspor

U14 Ligi Somaspor 6-1 Sotesspor

Manisa U14 Yerel Ligi Somaspor 6-1 Sotesspor maç sonucu

Manisa U14 Ligi C-Grubunda yerel derbide Somaspor, Sotesspor’u 6-1 mağlup etti.

SOMASPOR SOTESSPOR U 14 MAÇI

Linyit Stadı’nda saat 14:00’de başlayan maçta Somaspor U14 takımını farklı galibiyete taşıyan golleri: Mehmet Efe Ayvaz, Halil İbrahim Eskici, Arda Fikret Açıkgöz, Cemil Efe Eren, Hayati Gülören ve Mesut Efe Erdal
attı. Sotesspor’un tek golünü ise Emirhan Çakmak kaydetti.

SOTESSPOR U-14

Bu sonucun ardından Somaspor U14, ligde 5 galibiyet ve bir beraberlikle puanını 16’ya yükselterek, aynı puana sahip Akhisar Yıldırımspor ile ilk iki sırayı paylaştı. Ligde iddiası kalmayan Sotesspor ise 6 puanla üçüncü sırada yer aldı.



SOMASPOR U-14

Grup lideri Cuma belli olacak.

Grupta ilk iki sırayı paylaşan Akhisar Yıldırımspor ve Somaspor play-off maçları oynamaya hak kazandı. Grup birincisini belirleyecek karşılaşma ise 28 Nisan Cuma günü Linyit Stadı’nda saat 17:00’de oynanacak.

NOT:Karşılaşmanın resimleri ”FOTO GALERİ” Bölümüne yüklenmiştir

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN