Darıca GB 2-3 Somaspor

Darıca GB 2-3 Somaspor

TFF 3.Lig 3.Grup 28.hafta maçında Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olan Somaspor, rakibini ilk yarıda 1, ikinci yarıda ise bulduğu 2 golle 3-2 mağlup etti..

Darıca İlçe Stadı’nda oynanan maçta sahaya: Tunay-Muhsin-Fırat-Melih-Onur-Ali-Yusufcan-M.Bağlı-Nurettin-Muammer ve M.Vardar on biri ile çıkan Somaspor, üç puana; 12.dakikada penaltıdan Nurettin Çağlar, 54.dakikada Yusufcan Abay ve 74.dakikada ise Melih Vardar‘ın golleriyle uzandı. Nurettin Çağlar‘ın bir topu da direkten döndü. Rakip takımın gollerini ise; 80.dakikada Nebi Tiryakioğlu, 90+3’de Ahmet Kutluer attı.

2.Sıradaki Yerimizi Koruduk

Darıca GB galibiyeti ile 45 puana yükselen Somaspor, Karacabey Belediyespor’u ardından ikinci sıradaki yerini korudu. Siyah-beyazlılar, ligin 29.haftasında evinde Diyarbekirspor’u konuk edecek.


Akkuş ve Bağlı Cezalı!

Siyah-beyazlılarda bu maç öncesinde sarı kart sınırında olan  Ali Akkuş ve Mehmet Bağlı gördükleri sarı kartla  29.hafta Atatürk Stadın’da karşılaşacağımız Diyarbekirspor maçında cezalı duruma düştüler..

Not:Soğuk havaya ve ağızlarından ”sinkaf” kelimesi çıkan seviyesiz Darıca GB taraftarına rağmen, telefonundan çekim yapıp, 3 puan almanın hazını bizlere yaşatan ”Somaspor Siyah İnciler Taraftar Grubu”  kurucularından Feyyaz kardeşimize çok teşekkür ederiz.SİYAH-BEYAZ DEVAM..

Bağlantılı Haberler;

Darıca GB Maçının Golcüleri Yok!
Darıca GB Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Burhanettin Basatemür, ”Zor Maç Oldu”
Somaspor Realitesi
Somaspor 2-0 Darıca Gençlerbirliği
Somaspor Maç Saatini Bekliyor
Somaspor-Darıca GB Maçının Hakemleri Belli Oldu
YASİN TUNÇ


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN