Altınova Belediyespor Maç Önü..

”Şu maçlar artık bir başlasa da futbol hasretimizi gidersek” dedik, 9 haftayı geride bıraktık.. Ligin 10.haftasına geldik…

SOMADASPOR.COM

Hiçbir maç kağıt üzerinde kazanılmaz ama bu hafta da bana göre üç puanı hanemize yazdırabileceğimiz bir maça çıkıyoruz. Evimizde oynayacağımız maçta rakibimiz Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor.

Geçen sezon 12.grupta yer alan ve en yakın rakibinin önünde 12 puan farkla grubunu şampiyon tamamlamasına rağmen Play-Off engeline takılarak 3.Ligin kapısından dönen Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor, bu sezonun 9.haftasında sondan ikinci sırada. Şu ana kadar yalnızca üç puan toplayabildiler. Onu da 5.hafta ligin dibine demir atan Burhaniye Belediyespor’u deplasmanda; Umut Kıral (2), Kerem Gülmez ve Samet Kumbaşı’nın golleriyle 4-1 mağlup ederek almışlar.. Diğer tüm maçları kaybettiler ve 9 gol atıp kalelerinde tam 19 gol gördüler. Yani geçen sezon ki performanslarına baktığımızda elde ettikleri başarının bu sezon esamesi okunmuyor. İşleri kötü gidiyor..



1 OYUNCU KIRMIZI, 7 OYUNCU KADRO DIŞI!
Geçen hafta evlerinde oynadıkları Gülbahçespor karşılaşmasında iki takım taraftarı devre arasında ve maç bitiminde birbirine girdi. 3 taraftar hastanelik olurken, Gülbahçespor kalecisi Özkan’ın yanı sıra Bursa ekibinin 7, Altınova’nın ise 2 taraftarı gözaltına alındı. Bu karşılaşmada Gülbahçespor’a 4-1 mağlup oldular. 88.dakikada Sabur Eser kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bizim maçımızda oynayamayacak.. Yeşil-sarılılar ayrıca kötü gidişatın faturasını kaleci Muhammet Rıza Altıntaş’la birlikte Samet Kalkan, Samet Kumbaşı, Osman Seferoğlu, Kerem Gülmez, Samet Bektaş ve Malik Tahirler’i kadro dışı bırakarak kesmiş.

BİZE GELİNCE..
Sezonun ilk beş haftasına fırtına gibi başladık.  Ancak; 6.hafta evimizde Çiğli Belediyespor maçında kaybedilen 2 puan  ve hemen ardından Yıldırım Belediyespor deplasmanında gelen mağlubiyet, bütün pozitif enerjimizi tersine çevirmişti. Tabii ki beraberlik ve mağlubiyet teki en büyük etken sakatların çok olmasıydı. Ardarda gelen bu olumsuz sonuçlar geçtiğimiz sezon yaşadığımız korkulu rüyaların bir benzerimi olacak?” sorusunu getirdi aklımıza.. Bir an önce toparlanmamız ve ”yere sağlam basmamız gerekiyor” derken; Burhaniye Belediyespor ve Urganlıspor maçları bize ilaç gibi geldi. İlk yarının bitimine bizim için 3 maç kaldı. Bizim son haftayı bay geçecek olmamız, bu hafta da Altınova Belediyespor maçından alacağımız üç puan, Ödemispor ve Gülbahçespor maçları öncesinde büyük moral olacak..Bu bağlamda kalan tüm maçlarımıza iyi motive olup; iyi takım-kötü takım ayrımı yapmadan hepsini final niteliğinde oynamamız lazım..Bunu da oynayacak ve yapabilecek karakterde oyuncu gurubumuz var..

Velhasıl Kelam yeter artık ! Somaspor başkan vekili İhsan Çetin’in Manisa Amatör TV’ye yaptığı röportaj da dediği gibi, ‘’Yıllardır çıkmak için uğraşıyoruz. Kendi hatalarımızda oldu. Bunlardan ders çıkartıyoruz. Ama artık yeter. Somamız hem futbol anlamında hem de tesis anlamında belli yeterlilikte bir ilçe. Allahın izniyle bu karakterli oyuncu gurubuyla  inşallah bunu başaracağız’’ İnşallah sn başkan..SİYAH-BEYAZ DEVAM..

25 Kasım Pazar günü Saat 14:00’de Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmada Melih Aldemir düdük çalacak. Aldemir’in yardımcılıklarını Sinem Çetin ve Rahmi Utku Kocaer yapacak. 4.Hakem olarak Birkan Altıntaş görev alacak.
Bursa Bölgesi Hakem triosu ilk defa Somaspor maçında görev yapacak..



Cevdet Yıldırım

YORUM YAZIN