Medar Gençlerbirliği 2-2 Karaelmas Spor

Medar Gençlerbirliği 2-2 Karaelmas Spor

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Yaz Grubunda mücadele eden Karaelmas Spor, ligin 7.haftasında deplasmanda gurubun güçlü takımlarından Medar GB ile karşılaştı.

Sarı-siyahlılar deplasmanda 11 puanla dördüncü sırada yer alan Medar GB’ye konuk oldu. Akhisar Kovalık Sahasında oynanan ve sahaya altı önemli oyuncusundan yoksun çıkan Elmas, Medar GB ile 2-2 berabere kaldı.

Ali Tuncer-Kerem Aydın-Tamer Daşdelen hakem triosunun yönetim gösterdiği maçta 85.dakikaya 2-1 önde giren Soma temsilcimiz, bu dakikada yediği talihsiz golle iki puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Sarı-siyahlıların, Tugay Analı ile birde penaltıdan yararlanamadığı maçta gollerini biri penaltıdan olmak üzere 33 ve 50.dakikalarda takım kaptanı Fatih İnci kaydetti.

Medar Gençlerbirliği beraberliği ile 11 puana yükselen Karaelmas Spor, 7.haftayı bir maç eksiğiyle beşinci sırada tamamladı. Sarı-siyahlılar, 8.hafta maçında Selçikli Spor’u sahasında konuk edecek. Puanını on iki yapan Medar Gençlerbirliği ise Gölmarmara Spor ile, Sazoba sahasında karşı karşıya gelecek

DOĞAN GÜLŞEN

Bugün sadece galibiyet eksikti

Takım antrenörü Doğan Gülşen’in karşılaşma ile ilgili değerlendirmeleri şöyle:

Bugün her ne kadar eksik olsak ta bunun arkasına sığınacak değildik. Sezona girerken bizim kurduğumuz kadro zaten bu. Eksik, sakatlık hesapları yapılarak kuruldu. Hiçbir zaman mazeret üretecek takım değiliz. Biz 11 kişi çıksak o maçı biz kazanmak için oynarız. Bu her geçen maç kendini gösteriyor zaten bugünde öyle oldu. Sadece bir takım hatalar maçı berabere bitirmemize sebep oldu.

Sistemsel bakımından her geçen hafta üstüne koyarak devam ediyoruz. Ligin başında sadece rakipler özelinde motive anlamında sıkıntılarımız oldu. Geçen haftaki maç ile birlikte gerçek oyumuzu oynamaya başladık ve her hafta üstüne koyarak devam ediyoruz. Bütün futbolcularımız bizim 11 oynayacak seviyede hazırlamıştık. Sistemsel bakımından ne istediğimizi bildikleri için oyun anlamında sıkıntımız olmuyor sadece maçın bugün özelinde son dakikalar disiplin anlamında biraz gerileme oldu oda gol yememize sebep oldu onun dışında mükemmel oyun ve sistemsel disiplin anlamında çok iyiydik..



Bugün rakip Medar GB deplasman olsada bizim için tek seçenek galibiyetti. Rakip çok koşan genç mücadele eden takım olması bakımından her türlü hazırlığımızı yaparak oyun anlamında sistemimize sadık kalarak ilk yarı tamamen üstün oynayarak ikinci yarı başında skoru da bularak isteğimiz her şeyi sistemsel yönden yaparak oynadık ama futbol bu iyi oynayıp bazen skor berabere bitiyor ama lig bakımından şu anda oyun bakımından çok çok iyi durumdayız bunu önümdeki maçlarda devam ettirirsek şampiyonlukla taçlandıracağız bütün oyuncular yönetim teknik kadro bunun inancındayız.

7. Hafta Toplu Sonuçlar

Sazobaspor 0-0 Hamidiye Doğan
Turgutalpspor 2-0 Gölmarmaraspor
Karabulutspor 1-1 Süleymanlı Bld.
Medar GB 2-2 Karaelmasspor
Akhisargücü 2-2 Selçiklispor

7.Hafta Puan DurumuMANİSA 1 AMATÖR 7 HAFTA PUAN DURUMU

8. Hafta Maçları

Sazobaspor-Akhisargücü
Gölmarmaraspor-Medar GB
Karaelmasspor-Selçiklispor
Süleymanlı Bld-Turgutalpspor
Hamidiye Doğan-Karabulutspor

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Karaelmas Spor-Medar GB Maç Fotoları
Karaelmas Spor 1-0 Medar GB
Medar GB 3-1 Karaelmas Spor
somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN