Karaelmasspor-Medar GB Maç Fotoları

Karaelmasspor-Medar GB Maç Fotoları

Soma Karaelmasspor-Medar Gençlerbirliği maç fotoları. Soma Karaelmasspor-Medar Gençlerbirliği maç resimleri. Soma Karaelmasspor-Medar Gençlerbirliği maçının geniş özeti.

Manisa 1.Amatör Yaz Ligi Akhisar Grubu 10.hafta maçında Linyit Stadı’nda 301 Soma Karaelmasspor ile Medar Gençlerbirliği takımları karşı karşıya geldi. Müsabakanın geniş özetine şuradan fotoğraflara ve iki takımı ilgilendiren haber başlıklarına ise haberin en alt kısmından bakabilirsiniz.

MAGIC CAFE

 

Bağlantılı Haberler

Karaelmasspor 1-0 Medar GB
Elmas, Medar Yenilgisini Telafi Etmek İstiyor
Medar GB, Maç Fazlasıyla Liderlik Koltuğuna Oturdu
Medar GB 3-1 Soma 301 Karaelmasspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN