Soma Karaelmasspor 1-0 Medar GB

Soma Karaelmasspor 1-0 Medar GB

Karaelmasspor evinde ağırladığı Medar Gençlerbirliği’ni 1-0’lık skorla mağlup ederek, zirve yarışı iddiasını sürdürdü. Sarı siyahlı ekip, bu karşılaşma ile hem zirve yarışını sürdürdü hem de Medar Geçlerbirliği’ni yarışın dışına itti.

Manisa 1.Amatör Lig’de bir haftalık bayram arasından sonra 10.hafta maçında Medar Geçlerbirliği’ni konuk eden Soma Karaelmasspor, rakibini 1-0 mağlup ederek çok önemli 3 puan almayı başardı.

Y.Emre Çiftçi Yücel Yağmur M.Cihan Bakkal

Linyit Stadı’nda oynanan ve Y.Emre Çiftçi-Yücel Yağmur-M.Cihan Bakkal hakem üçlüsünün yönetim gösterdiği karşılaşmada sahaya İsmail Poyraz gibi önemli bir oyuncusundan yoksun çıkan Karaelmasspor, savunmayı sağlama alıp Havuç’la sonuca gitmeyi başardı. Sarı-siyahlılar, gol dakikasından sonra akıllı taktik anlayışıyla zorluk derecesi yüksek olan maçı 1-0 kazanarak zirve mücadelesinde kalmayı başardılar.

karaelmasspor medar gb estantene

Her iki takımda ilk 15 dakikaya biraz durgun ve rakibi tartarak başladılar. Bu dakikalarda rakip kaleye gitmekte zorlandılar. Bunun en büyük etkenlerinden biri de her iki takımın oyun boyunun uzun olmasıydı. Ancak sarı-siyahlılar, ilk çeyrek geçilirken oyuna ağırlıkları koyup, Kazım’ın sağdan getirdiği topta Ahmet’e çıkarmış olduğu topla ilk şutu buldu. Karaelmasspor defans hattını geride kurarak Kazım ve Ahmet’e atmış oldukları uzun toplar ile gol bulmaya çalıştı. Nitekim Kazım ile de böyle bir pozisyon da golü buldu. KAZIM KANBUR GOL SEVİNCİ

Dakikalar 23’ü gösterdiğinde Ahmet’in nefis pasıyla ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Kazım Kanbur nefis vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Karaelmasspor defans hattında özellikle Dursun ve Alperen Somaspor da Akademi ligi oynamalarının avantajını çok iyi kullanıyorlar. İyi bir ikili oluşturmuşlar. Golden önce Medar GB takımının defansın arkasına attığı topta Buğra’nın yakın direğe vurmuş olduğu top kaleci Onur’da kaldı.



ONUR DÖNMEZ

Onur kalesinde güven veriyor. Bu liglerde aranılan kaleci olacak. Oyunun ilk yarısında Karaelmasspor’un oyunu çok geride kabullenmesinin de etkisi ile ilgili Medar GB duran toplardan gol denemeleri yapsa da bunlar da etkili olamadı.
Ramazan Çapar önderliğindeki Karaelmasspor, İkinci yarıya ilk yarıda ki oyun düzenini bozmadan devam etti. Yine Kazım’a atmış oldukları uzun toplar ile gol yollarında başarılı olmalarına rağmen son vuruşlarda ki isabetsizlik’in yanı sıra direkten dönen top ile birlikte 2.golü bulamadı. Burada Karaelmas İsmail Poyraz olmadan ne yapacak sorusunu da maçın kaderini değiştiren oyuncu olan Kazım (Havuç) bu maçta yüksek mücadele gücü ile hissettirmedi.

medar gb

Medar GB takımına gelecek olursak; Okan Demirel önderliğindeki Medar GB, anlaşılan verilen bayram aralığını iyi değerlendirememiş. Kırmızı-siyahlılar, maçın genelinde oyun boyunun uzak olması bloglar arasında ki kopukluk ve uzun toplarla gol arayışları, Karaelmasspor defans oyuncularının yerinde ve zamanında yaptığı hamlelerle eriyip gitti. Maç sonunda alınan 1-0’lık mağlubiyet ile de zirve yarışında şanslarını mucizelere bıraktılar. İlave olarak böylesine önemli bir maçta mağlup olmalarına rağmen oyunu hiç çirkinleştirmeden mücadele etmeleri takdire şayandı.



soma karaelmasspor

Karaelmas bu galibiyet ile ligin sonuna kadar şampiyonluk potasının için de olacağının mesajını verirken Medar GB şansını mucizelere bıraktı. Lider Bakır Gençlerbirliği’nin bay geçtiği haftada Medar GB galibiyeti ile puanını 17’ye yükselten Karaelmasspor, 11.Hafta Akhisar Çağlayan deplasmanına gidecek. Karaelmasspor mağlubiyeti ile 17 puanda kalan Medar GB ise, Bakır GB’yi evinde konuk edecek.

Kaptanlarını Askere uğurladılar

Emirhan’ı Askere uğurladılar

Karaelmasspor’un orta sahada ki başarılı oyuncusu Emirhan Çakır, maç sonu vatani görevini yapmak için gideceği Hatay’a takım arkadaşları tarafından havaya zıplatılarak uğurlandı.

Köftecimde yemek

Soma Linyit Masterler dernek başkanı Çetin Nilderya Köftecim’de Karaelmasspor’lu teknik heyet ve futbolculara yemek ısmarladı. Karaelmasspor kulüp başkanı Levent Analı, duyarlı davranışından dolayı Çetin Nilderya’ya teşekkür etti.

Karaelmasspor 1-0 Medar GB

Karaelmasspor 1-0 Medar GB

STAD: Soma / Linyit
HAKEMLER:Y.Emre Çiftçi-Yücel Yağmur-M.Cihan Bakkal
KARAELMASSPOR:Onur-Ceyhun-Hüseyincan-Dursun-Alperen-Emirhan-Alper-Tugay-Enes-Kazım-Ahmet
YEDEKLER:Suat, Umut, Muhsin, Cem, Mehmet, Efe
TEKNİK SORUMLU:Ramazan Çapar

MEDAR GB:Mehmet-Servet-Ahmet-Lütfi-Alper-Kadir-Buğra-Süleyman-Hüseyin-M.Koray-Erdinç
YEDEKLER:Şevki, Nihat, Halil, Orçun, M.Yiğit, Yiğit, İlker, Batuhan, Arda
TEKNİK SORUMLU:Okan Demirel
KIRMIZI KARTLAR: dk.83 Ahmet Demirayak (Medar GB)
GOLLER: dk.21 Kazım Kanbur (Karaelmasspor)

NOT:Karşılaşmaya ait resimler  ”FOTO GALERİ” bölümünde yüklenmiştir.

Bağlantılı Haberler

Karaelmasspor-Medar GB Maç Resimleri
Karaelmasspor 1-0 Medar GB
Elmas, Medar Yenilgisini Telafi Etmek İstiyor
Medar GB, Maç Fazlasıyla Liderlik Koltuğuna Oturdu
Medar GB 3-1 Soma 301 KaraelmassporMAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN