Soma Bld-Mevlana ve M.Eğitim-Huzurevi Maçları

Soma Bld-Mevlana ve M.Eğitim-Huzurevi Maçları

Mahallenin Delisi Laz İbo, Kaymakamlık Futbol Turnuvası grup karşılaşmalarının son iki maçı olan Mevlana-Soma Bld ve M.Eğitim-Huzurevi maçlarını değerlendirdi.

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun kaleme aldığı değerlendirmesi şöyle: Bu arada ”Kim bu Mahallenin Delisi?”ne  cevap arıyorsanız  buraya tıklayınız!

İKİ MÜKEMMEL MAÇLA GRUP MAÇLARI NOKTALANDI..

Olmak yada olmamak maçında Mevlana disiplinli oyunu bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle kazandı ve grubu 4. bitirip Demirexport’un rakibi oldu son eşleşmede belli olmuş oldu.. Gökhan hoca 66 numara 😀 ve Mehmet hoca ön plana çıkarken, belediye Durmuş’un yokluğunda resmen durdu. Selim ve Çamzeybeğin üstün mücadelesi de yeterli olmayınca Paşalı ve ekibi turnuva veda eden son takım oldu.

MİLLİ EĞİTİM ve HUZUREVİ HERKESE DERS VERDİ..

Eğitimin sıralamada ki yeri belli Huzur evi zaten elendi. Maç zevksiz olur diye düşünen olmuş olabilir ama disiplinden güzel oyun oynamakdan asla vazgeçmeyen iki takımın oyuncularıda sonuna kadar alkışı haketti.

İlk golü Millî Eğitim Selçuk un ayağından şık bi vuruşla bulsa da Huzur evi disiplini bozmadan devam etti. İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarının hemen başında defans arkasına atılan topta rüzgarın (bizim somalı saffetin) oğlu rıdvan şık dokunuşla beraberliği buldu..

Çok koşup yorulan sahanın iyilerinden Olcay kenara gelip bahadır hoca sakat haliyle oyuna dahil oldu biraz daha önde top tutmaya pas oyunu oynamaya çalışırken Eğitim önce ikiyi sonra Bülent hocanın yine şık golüyle 3 ü de buldu. Ahmet hoca oyuna dahil olunca kenarda duramayan bende girdim.

O dakikadan sonra iki 3 %yüzlük gol fırsatını değerlendiremeyince benim asistler çöpe gitti. Maç tam böle bitecek derken😀.. sahneye LAZ İBO diye biri çıkdı. Tolganın defans arkasına attığı güzel topu sap ayağının içiyle kontrol edip sol ayakla sert ve düzgün vuruşla haftanın en güzel golüne aday oldu.. 😀😀 şaka bi yana maç prestij maçı olmasına rağmen baya zevkli çekişmeli bi maçtı.. Eğitim haklı galibiyetiyle grubunu Demirexport la aynı puan ama averaj farkıyla 2. sırada bitirdi ve rakibi Müftülük oldu.

Tüm takımlara 1. tur maçlarında başarılar diliyorum.. Hepinizin sevdiği, hepinizi seven LAZ İBO dan saygılar..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN