Turnuvada Grup Maçları Sona Erdi

Turnuvada Grup Maçları Sona Erdi

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında grup maçları bu gün C ve D-grubunda oynanan iki karşılaşma ile sona erdi.

Sıralama ve eleme maçı oynayacak son takımın belirleneceği karşılaşmalar C-grubunda Milli Eğitim-Huzurevi, D-grubunda ise Mevlana Ö.E.O ve Soma Belediye takımları arasında oynandı.

Teiaş Eğitim Sahasında oynanan karşılaşmalarda Milli Eğitim ve  Mevlana Özel Eğitim Meb rakiplerini mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmaya ait görseller ”SOMADASPOR” Facebook sayfamıza yüklenmiştir.

Mevlana Ö.E.O 3-1 Soma Belediye

İlk karşılaşma D-grubunda elemelere gidecek dördüncü takımı belirleyecek Mevlana Ö.E.O-Soma Belediye arasında oynandı. Soma Belediyesine beraberliğin bile yeteceği, Mevlana Özel Eğitim Meb’in ise mutlak galip gelmesi gerektiği maçta gülen taraf 3-1’lik skorla Mevlana Özel Eğitim Meb oldu.

Mevlana Özel Eğitim Meb’i eleme maçlarına gönderen golleri Yusuf Karayeğen (2) ve Mesut Gürsoy attı. Yusuf Karayeğen attığı iki güzel golle tur kapısını aralayan oyuncu oldu.

Dün Mühendisler Odası ile oynadığı maçta büyük efor sarf eden Soma Belediyesi, yorgun çıktığı Mevlana Özel Eğitim Meb maçında Selim Gün’ün attığı tek gol eleme maçları için yeterli olmadı ve turnuvaya veda etti.

DEMİREXPORT

Rakip Demirexport

Soma Belediyesi galibiyeti ile eleme maçları biletini kapan Mevlana Özel Eğitim Meb’in eleme turundaki rakibi C-grubu birincisi Demirexport. Karşılaşma 15 Haziran Çarşamba günü saat 17:00’de Teiaş Eğitim Sahasında oynanacak..

SAHA:Teiaş
HAKEM:Kadir Genç
SOMA BELEDİYESİ:Sedat-Özgür-Erol-Mustafa-Oğuz-Selim-Veli-Hüseyin-Kamil
YEDEKLER:Durmuş, Semih, M.Aydın, Bülent, Necati
TEKNİK SORUMLU:Remzi Paşalı

MEVLANA Ö.E.O:Engin-Ali-Erdinç-Gökhan-Fatih-Yusuf-Olcay-Erdoğan-Mesut
YEDEKLER:G.Yağcı, A.Dumanoğlu, Çağrı, Cumhur, M.Ercan, M.Güner, Ömer
TEKNİK SORUMLU:Ali Özbek
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Yusuf Karayeğen (2), Mesut Gürsoy (Mevlana Ö.E.O),Selim Gün  (Soma Bld)

Milli Eğitim 3-2 Huzurevi

Grup maçlarının sonuncusu C-grubunda Milli Eğitim ve Huzurevi takımları arasında gerçekleşti. Huzurevi’ni 3-2 mağlup eden Milli Eğitim, aynı puana sahip Demirexport’un ardından gol averajıyla grubu ikinci tamamladı. Sakat oyunculardan yana sıkıntılı bir süreç geçiren Huzurevi takımı ise, turnuvaya veda etti. Huzurevi adına sahada son 0n dakika süre alan Laz İbo, attığı jeneriklik golle izleyenlere şapka çıkarttı.

Milli Eğitim teknik sorumlusu Ahmet İnce karşılaşma sonrasında;  ”2. Turu garantilemiş bir takım olarak son maçımızda hedefimiz kazanmaktan daha ziyade sakat vermemekti. Rakibimizin durumuna bakmadan topumuzu oynadık. Kazandığımız için mutluyuz. Artık önümüze bakıyoruz. Rakibimizi de mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum”dedi.

MÜFTÜLÜK

Rakip Müftülük

Ahmet İnce idaresindeki Milli Eğitim eleme turundaki rakibi D-grubunu üçüncü sırada tamamlayan Müftülük takımı oldu. Karşılaşma 13 Haziran Pazartesi günü saat 18:30’da Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanacak.

SAHA:Teiaş
HAKEM:Baykal Yavuz
MİLLİ EĞİTİM:Sercan-Yusuf-Mahir-Örpen-Mutlu-Bülent-Fevzi-Metin-Selçuk
YEDEKLER:İlker, Murat, Turgay, Caner, Erdal, Refik, Fatih, Mehmet, Mecnun
TEKNİK SORUMLU:Ahmet İnce

HUZUREVİ:Hüseyin-Olcay-Birol-Abdullah-Ayhan-Mustafa-Tolga-Rıdvan-M.Süler
YEDEKLER:Faruk, Bahadır, Laz
TEKNİK SORUMLU:Bahadır Özgen
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Selçuk Bulut, Bület Aktuğ, Mutlu Alanya (Milli Eğitim), Rıdvan Tangül, Laz İbo (Huzurevi)

Eleme turu programı Perşembe günü yayınlanacak.

Grup maçlarının bitmesiyle beraber eleme maçlarında ki eşleşmelerde netlik kazandı. Eşleşmeler, gol krallığı ve detaylar Perşembe günü yayında olacak.. Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN