T.Odası-Polisgücü ve Anadolu-ELİ Maçları

T.Odası-Polisgücü ve Anadolu-ELİ Maçları

Mahallenin Delisi Laz İbo, Kaymakamlık Futbol Turnuvası 5.hafta ilk gün oynanan Ticaret Odası-Polis Gücü ve Yeni Anadolu-ELi (1) maçlarını kaleme aldı.

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun kaleme aldığı değerlendirmesi şöyle: Bu arada bilenler bilir bilmeyenler için bir kez daha ”Kim bu Mahallenin Delisi?” cevap arıyorsanız  buraya tıklayınız!

TİCARET KAZANDI, POLİSLER YENİ ANADOLUYA RAKİP OLDU..

Günün ilk maçında İsmail Kavruk organizatörlüğünde ticaret, polis gücünü ilk yarıda bulduğu gollerle rahat geçdi. ismail belki 8 on asistle oynaması gereken maçta alper gününde olmayınca bu rekor gerçekleşememiş oldu..

Çağların golü görülmeye değerdi..
Alper yine 3 buçuk golle yıldızlaşdı.. (biri gürkana da yazılabilir) .. fakat daha fazla kaçırdı..
yedek ağırlıklı kadro sınıfı geçdi..özellikle savunma arkasına atılan toplarla çok pozisyon buldular ve ismail; çağlar bunları çok iyi servis etti..

Polis gücü hakemin maç başında verdiği hatalı kararlara takılı kaldı evet başda belki haklıydılar ama oraya çok takılı kaldılar maç boyunca hakemle polimik yaşadılar. hakem kardeşimiz de buna çok sebep oldu aslında maçda polis gücü gerginliği yüzünden maça anca ikinci yarı adapte olabildi fakat yeterli olmadı.. iki takıma da başarılar diliyorum..

Ticaret odası onu özellikle seçen cengizin talebeleri eli2 ile eşleşirken polis gücü aşağıda anlattığım maçın neticesinde yeni anadoluyla eşleşmiş oldu.

ELİ 1 FIRSAT TEPTİ..

Maça harika başladı aslında eli ;önde mehmet bayrinin duvar olma çabasına kanatta hızlı iki adamı gürkan ve yusufla; kapanıp hızlı çıkarak başarılı oyun oynuyolardı aslında.
ön liberolarının şık golüyle 1. golü bulurken gürkanla 2 yide buldu bu ana kadar yeni anadolu 0 0 iken kubinin önce yerden şutunu harika çıkartan yasin; pozisyon devamında ortaya şık kafa vuruşuyla direği geçemeyen kubilayın bi pozisyonda iki net golü kaçırması dışında bi varlık gösteremedi..

iki sıfır geriye düşünce süleymanın yerine mustafayı alan kenar yönetim bence kötü tercih yapmış oldu evet sülo da tutukdu fakat açılır gibiydi erken bi değişiklik oldu bence kaldı ki ; giren mustafa süloyu aratmadı.

ikinci yarıda iyi kapanan eli1 takımı yusufu bek pozsiyonuna çekdiği için pozisyon üretmekde zorlandı tugaya alınan önlemde bunda etkiliydi. oyuna sonradan dahil olan ömer faruk kornerden golü bulunca hareketlenen yeni anadolu kalesine iki gelen sert şutda kalesinde devleşen mehmet bilal hadi beyler dedi adeta..



Sonlara doğru faikos ileri kubi stopere gidince baskıyı arttırmaya çalışan yeni anadolu yay üstünde boş bırakılan uğur aksoyun ayağından ikiyi de buldu.. golü yiyince üstün ve akıllı oyununun karşılığı olarak bi puana razı geldi eli1 yusuf özcanın geri çekilmesinin özel bi nedeni yoksa bize hata gibi geldi. yine de iki takımıda güzel oyunları için alkışlıyoruz.. bu sonuçlarla anadolu polislerle.. eli1 de hak iş ile eşleşmiş oldu.. tüm takımlara başarılar diliyorummm…

Bİ KOCAMAN PARANTEZ AÇMAK İSTİYORUMMM

7 yıl önce olması lazım çok büyük bi sakatlıkdan sonra sahalara dönmekde zorlanan eli1 stoperi halil abimizi yürekden alkışlıyorum.. defansda hatasız oyunu topa oyun sokuşu yerinde ve zamanında müdahaleleriyle eli1 adına puanın baş mimarlarındandı. halil abimzi gençler bilmez sakatlıkdan önce ki performansına yakın oyun sergilemesi beni çok sevindirdi. onun zaten ilerlemiş yaşına rağmen turnuvanın en iyi oyuncularından olduğunu ben biliyordum fakat bu maçla beraber Z kuşağı da görmüş oldu😀😀.. saygılar abim. beyfendi kişiliğinden şuana kadar birtek tartışmanın içinde olmadığından sadece işine odaklığından alınacak çok dersimiz var iyiki varsın efendilik abidesi büyük kaptan. saygılar sevgiler hürmetler..Mahallenizin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN