U14 Ligi: Somaspor Galip, Sotes ve Elmas Mağlup

U14 Ligi: Somaspor Galip, Sotes ve Elmas Mağlup

Manisa U14 Liginde mücadele eden temsilcilerimiz Somaspor ve Karaelmasspor maçlarını deplasmanda oynarken, Sotesspor evinde Akhisar Yıldırımspor’u konuk etti.

Soma Sotesspor 8.dakikada öne geçtiği maçta Akhisar Yıldırımspor’a 6-2 mağlup oldu

C-grubunda mücadele eden temsilcimiz  Soma Sotesspor, Akhisar temsilcisi  Yıldırımspor ile Linyit Stadı’nda karşı karşıya geldi. Recep Duran yönetimindeki Soma  Sotesspor, Hakem Yunus Erol’un yönetim gösterdiği maçta Akhisar Yıldırımspor’a 6-2 mağlup oldu. Akhisar Yıldırımspor’a 3 puan kazandıran golleri: 31′ 48′ ve 70.dakikalarda H. Arda  Kalem, 20.dakikada Eren Eriş ve 65.dakikada Burak Verili attı. Sotesspor’un gollerini ise 8 ve 55.dakikalarda  Efe Emre Öztürk kaydetti.

Somaspor 6 attı

Bu grupta oynanan diğer müsabakada Somaspor U14 takımı, Akhisar Kovalık sahasında karşılaştığı Karabulutspor’u 6-0 mağlup etti.

Elmas deplasmandan boş döndü.

A-Grubunda mücadele eden Karaelmasspor ise deplasmanda Kovalık sahasında oynanan maçta Hamidiye D.6 Eylülspor’a 3-1 mağlup oldu. Bu grupta oynanan bir diğer maçta Kırkağaç Acar İdmanyurdu, Gölmarmaraspor’u 2-0 mağlup etti.

Sotesspor 2-6 Akhisar Yıldırımspor

STAD: Soma / Linyit
HAKEM:Yunus Erol
SOTESSPOR:Yiğit-Sami-Alperen-Emirhan-Ali-Aziz-E.Çakmak-Efe-Gökhan-Enes
YEDEKLER: Doğukan, Şerif, Taha, Ertuğrul, Yusuf
TEKNİK SORUMLU: Recep Duran

A.YILDIRIM:Levent-H.Ortaç-Necati-Enes-Hüseyin-Fatih-Burak-Arda-H.Arda-Mehmet-H.Hüseyin
YEDEKLER:Eray, Umut, Eren, Ali, Oğulcan, Kaan, Emirhan
TEKNİK SORUMLU:Bülent Açıkgöz
GOLLER:dk.31′ 48′ 70 H.Arda Kalem, dk.20 Eren Eriş, dk.65 Burak Verili (A.Yıldırım), dk.8 ve 55 E.Emre Öztürk (Sotesspor)

MAGIC CAFE



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN