Ayşe Temizel Orta Okulu Yıldız Kız Futsal Takımı, Türkiye Yarı Finalinde

Ayşe Temizel Orta Okulu Yıldız Kız Futsal Takımı, Türkiye Yarı Finalinde

Öğretmen ve Antrenörleri Erdal Yıldız ve Mahir Arslan idaresindeki Soma Ayşe Temizel Orta okulu Yıldız Kız Futsal Takımımız Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Manisa ve Somamızı temsilen 31 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Çanakkale Bölge Grup maçlarına katılan Soma Ayşe Temizel Orta Okulu Yıldız Kız Futsal Takımımız, grup maçlarında karşılaştığı Tekirdağ birincisini Çorlu Atakent Ortaokulunu 3-2, ikinci maçında İstanbul Cahit Zarifoğlu Orta Okulu takımını 8-0, üçüncü ve son maçında ise Yalova Mehmet Akif Ersoy Orta Okulunu 4-0 mağlup ederek Türkiye yarı finallerine adını yazdırmayı başardı.

Soma Ayşe Temizel Orta Okulu Yıldız Kız Futsal Takımı, Türkiye Yarı Finalinde

Somadaspor olarak böyle güzel bir başarıya imza atan başta okul yönetimi, yıldız kızlarımızı ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bağlantılı Haberler

Soma Ayşe Temizel Orta Okulu İl Birincisi Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN