Soma Ayşe Temizel Orta Okulu İl Birincisi Oldu

Soma Ayşe Temizel Orta Okulu İl Birincisi Oldu

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlediği Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Yıldız Kızlar kategorisinde düzenlenen Okullar Arası Futsal İl Birinciliği müsabakaları Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu’nda saat 14:00’de oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi. Zorlu karşılaşmada Salihli Şehit Hüseyin Arı Orta Okulunu üstün bir oyun sonrasında 3-1 mağlup eden Soma Ayşe Temizel Orta Okulu İl birincisi oldu.



Oyuncularımızla gurur duyduk

Soma Ayşe Temizel Orta Okulu Beden Eğitim hocaları Mahir Arslan ve Erdal Yıldız, okullarını Manisa’da başarıyla temsil eden Soma Ayşe Temizel Orta Okulu Yıldız Kızlar Futsal takım oyuncularıyla gurur duyduklarını belirterek şunları söylediler: ”Öncelikle Soma’mızı ve okulumuzu başarıyla temsil eden oyuncu grubumuzu aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı bir kez daha kutluyoruz. Okulumuz sporcularının aldıkları başarılarda çok büyük katkıları olan Okul Müdürümüz Kadir Eker ve desteklerinde dolayı Soma Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz.”dediler

Bizlerde Somadaspor olarak, bir çok spor dalında başarılara imza atan Soma Ayşe Temizel Orta Okulu Yıldız Kızlar Futsal takımını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN