Karaelmasspor U18 On Kişiyle Şov Yaptı

Karaelmasspor U18 On Kişiyle Şov Yaptı

Karaelmasspor U18, 50 dakika 10 kişi oynadığı maçta Gölmarmaraspor’u 6-1 mağlup ederek ilk devreyi ikinci sırada tamamladı. Müthiş mücadele, büyük zafer.

Manisa U18 Yerel Ligi B-Grubu’nda ilk devrenin son haftasında Soma Karaelmasspor, sahasında konuk ettiği Gölmarmaraspor karşısında büyük bir karakter örneği sergileyerek 50 dakikasını 10 kişi oynadığı maçı 6-1 kazanmayı başardı. Hem skor hem oyun hem de mücadele seviyesiyle taraftarına gurur veren sarı-siyahlı gençler, ilk devrenin flaş takımı olmayı sürdürdü.

Saha Kenarında Büyük Destek

Karşılaşmayı Karaelmasspor kulüp başkanı Yılmaz Analı, yönetim kurulu üyeleri, A takım teknik sorumlusu İsmail Şarlayan ve A takım oyuncuları da yakından takip ederek genç futbolculara moral verdi.

İlk Yarıda Gol Yağmuru, Kırmızı Kart ve Tepki

Maça etkili başlayan Karaelmasspor, 15. dakikada kazanılan penaltıyı Deniz Kutbey‘le gole çevirerek öne geçti. Ancak 30. dakikada Efe Kurnaz’ın penaltısıyla farkı ikiye çıkaran sarı-siyahlı ekip, 40. dakikada Barış Gür’ün kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Gölmarmaraspor 41. dakikada Taha Sarıdağ ile farkı bire indirse de oyunun kontrolü temsilcimizde kaldı.

On Kişiyle Gelen Farklı Galibiyet

İkinci yarıda eksik olmasına rağmen sahadan kopmayan Karaelmasspor, inanılmaz bir enerjiyle oyunu domine etmeye devam etti.

Deniz Kutbey 55 ve 70. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yaparak yıldızlaştı. Emirhan Çakmak ise 75 ve 83. dakikalardaki golleriyle galibiyeti perçinledi. On kişiyle oynayan bir takımın ortaya koyduğu bu yüksek tempo, oyuna sadakat ve karakter teknik heyet tarafından ayakta alkışlandı.

Öne Çıkan İsimler: Deniz Kutbey ve Emirhan Çakmak

Takım eksik kalmış olmasına rağmen ortaya çıkan mücadele gücü takdire şayandı. Hatrick yapan Deniz Kutbey ve iki gole imza atan Emirhan Çakmak takımı sırtlayan isimler olarak öne çıktı. Sahada gösterdikleri azim ve oyun enerjisi skor tabelasına da doğrudan yansıdı.

Karaelmasspor İlk Devreyi Zirve Takibinde Bitirdi

Bu sonuçla Karaelmasspor U18, puanını 10’a yükselterek lider Akhisar 1922 Spor’un ardından ilk devreyi ikinci sırada tamamladı. Sezonun ikinci yarısında ise deplasmanda 3-3 berabere kaldığı Mütevellispor’u sahasında ağırlayacak. Gölmarmaraspor ise evinde Çağlak İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Teknik Heyetten Gurur Dolu Açıklamalar

Asker dönüşü ilk maçına çıkan teknik sorumlu Oğuzhan Bahar, oyuncularının sahada 10 kişi kalmalarına rağmen gösterdikleri büyük mücadele ile gurur duyduğunu ifade etti.

Takım sorumlusu Ceyhun Endes ise şu değerlendirmede bulundu:
“Eksik kalmamıza rağmen sahada her biri iki kişilik performans sergileyen gençlerimizle gurur duyuyoruz. Bu mücadeleyi beş golle süsleyerek taraftarımıza güzel bir galibiyet armağan ettiler.”

KARAELMASSPOR 6-1 GÖLMARMARASPOR

STAT: Soma Linyit Stadı
HAKEMLER: Mehmet Kozak-Altay Akkaynak-Devran Sarıkan
KARAELMASSPOR U18:Mete-Yaşar-Barış-Mehmet-Umut-Talha-Emirhan-Alperen-Eymen-Deniz-Efe
YEDEKLER:Ege, Kadir, Ata, Sami, Deniz, Ali İhsan, İdris
TEKNİK SORUMLU: Oğuzhan Bahar

GÖLMARMARASPOR U18:E.Yigit-Haydar-Hasan-Samet-Muhammet-Ada-Emin-E.Kaan-Taha-Berat-Erol
YEDEKLER:Eymen, Ramazan, Zabit, Arda, Musa, R.Seçen  
TEKNİK SORUMLU:Mutlu Kertiş 
KIRMIZI KARTLAR: dk.40 Barış Gür (Karaelmasspor)
GOLLER: dk. 15 pen , 55 ve 70 Deniz Kutbey, dk 75 ve 83 Emirhan Çakmak, dk.30 Efe Kurnaz pen (Karaelmasspor), dk.41 Taha Sarıdağ (Gölmarmaraspor U18)

Karşılaşmaya ait 120 adet foto somadaspor facebook,   cevsam Instagram ve somakaraelmas301 ınstagram adreslerinde yayınlanacaktır, takipte kalınız!

5.Hafta Toplu Sonuçlar
Karaelmas 5-1 Gölmarmara
Mütevelli-Akhisar 1922
Karabulut-Çağlak İdman

6.Hafta Maçları
Karabulut-Akhisar 1922
Karaelmasspor-Mütevelli
Gölmarmara-Çağlak İdman

Bağlantılı Haberler:
Karaelmasspor-Gölmarmaraspor
Akhisar 1922 Spor 5-0 Karaelmasspor
Karaelmasspor 4-3 Karabulutspor
Karaelmasspor 6-0 Çağlak İdmanyurdu
Karaelmasspor Son Nefeste Bir Puan Aldı
Karaelmasspor U18 Sezona Deplasmanda Başlıyor

Tüm Karaelmasspor haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN