Soma Anadolu Lisesi Penaltılarda İl Şampiyonluğunu Kaçırdı

Soma Anadolu Lisesi Penaltılarda İl Şampiyonluğunu Kaçırdı

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlediği Genç Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlendiği spor müsabakaları bir birinden çekişmeli karşılaşmalarla devam ediyor.

Genç Kızlar kategorisinde düzenlenen Okullar Arası Futsal İl Birinciliği müsabakaları da Manisa Olimpik Spor Salonu’nda oynanan 3-4’lük ve final karşılaşmalarının ardından sona erdi.



İl Şampiyonu Salihli Merkez Anadolu Lisesi Oldu

İl Şampiyonu Salihli Merkez Anadolu Lisesi Oldu.

3 Gün boyunca devam eden müsabakalar sonunda temsilcimiz Soma Anadolu Lisesi Kız Futsal takımı finalde karşılaştığı Salihli Merkez Anadolu Lisesine normal süresi berabere biten karşılaşmada penaltılarda 2-0 mağlup oldu ve il ikincisi oldu.



Soma Linyit Anadolu Lisesi Üçüncü Oldu.

3-4’lük maçında ise TBMM 85 Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi 2-0 mağlup eden Soma Linyit Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Bu sonuçların ardından Salihli Merkez Anadolu Lisesi Okullar Arası Futsal İl birincisi, Soma Anadolu Lisesi il ikincisi, Soma Linyit Anadolu Lisesi il üçüncüsü, TBMM 85 Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi de il dördüncüsü oldu.

Genç Kızlar Futsal İl ikincisi olan Soma Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı, şampiyon olan Salihli Merkez Anadolu Lisesi ile birlikte ileri bir tarihte düzenlenecek Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Manisa ve Soma’yı temsil etme hakkı elde etti.

Müsabakalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları ise düzenlenen törenle verildi.

Bunlarda İlginizi Çekebilir;

Soma Anadolu Lisesi Futsal’da Finale Yükseldi
Soma Anadolu ve Linyit Anadolu Lisesi Yarı Finalde



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN