Soma Anadolu Lisesi Futsal’da Finale Yükseldi

Soma Anadolu Lisesi Futsal’da Finale Yükseldi

2021-2022 Okul Sporları kapsamında düzenlenen Manisa İl Birinciliği Genç Kızlar Futsal Yarı Final karşılaşmasında TBMM 85 Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni farklı mağlup eden Soma Anadolu Lisesi finale yükseldi.

Manisa’da düzenlenen  Liseler Arası Genç Kızlar Futsal İl Şampiyonası Yarı Final Müsabakalarında tüm rakiplerini mağlup eden Soma Anadolu Lisesi yarı final  maçında karşılaştığı TBMM 85 Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi‘ni Elif Çetin (2), Sümeyye Yavuz ve Rojin Seher’in golleriyle 4-0 mağlup ederek adını İl birinciliği finaline yazdırdı.



Soma Anadolu Lisesi Haklı Galibiyet Elde Etti

Soma Anadolu Lisesi Haklı Galibiyet Elde Etti

Mutlu Alanya’nın öğrencileri, takım olarak salonda rakiplerine göre daha compak, daha yerleşik ve ne yaptığını bilen bir oyun anlayışıyla haklı olarak finale kaldı. Dediğim gibi takım olarak çok iyi idiler ancak iki oyuncuya parantez açmak istiyorum. Rukiye Canbal ve Elif Çetin..

Rukiye Cambal Elif Çetin

Rukiye Canbal: Bu gün parkede harika işlere imza attı. Rakiplerine göre güçlü fiziği ile müthiş kademe örnekleri, harika ikili mücadele göstererek, takımdaki defans orkestra şefliği görevini başarıyla icra etti..

Elif Çetin: Kendisini ilk defa seyretme fırsatı buldum ve çok beğendim. Elif, hem rakip defansla boğuştu hem de attığı iki güzel golle final kapısını aralayan oyuncu oldu.



7 Ocak Cuma günü saat 14:00’de Manisa Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılacak Genç Kızlar Futsal Finalinde Soma’yı temsil edecek Soma Anadolu Lisesi, Salihli temsilcisi olan Merkez Anadolu Lisesi‘ni mağlup edip şampiyonluğu Soma’ya taşımak istiyor.

Mutlu Alanya Hedefimiz İl Birinciliği

Mutlu Alanya, ”Hedefimiz İl Birinciliği”

Soma Anadolu Lisesi Beden Eğitim hocası Mutlu Alanya, okullarını Manisa’da başarıyla temsil eden Soma Anadolu Lisesi Genç Kızlar Futsal takım oyuncularıyla gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi: ”Öncelikle Soma’mızı ve okulumuzu başarıyla temsil eden oyuncu grubumuzu aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı bir kez daha kutluyorum. Çeyrek finalde Manisa Spor Lisesini yendikten sonra yarı finalde sorumluluğumuz daha da artmıştı. Oyuna hızlı başlayıp ilk yarıda 2-0 yapınca 2. Yarıda 2 gol daha bulup rahatladık. Okulumuzun tarihinde ilk defa bir branştan finale kaldık. İnşallah Cuma günü finali kazanıp şampiyon olmak istiyoruz..”dedi.



Linyit Anadolu Lisesi, Finali Kaçırdı

Linyit Anadolu Lisesi, Finali Kaçırdı.

Genç Kızlar Futsal İl Şampiyonasında yarı finale kalan bir diğer takımımız Soma Linyit Anadolu Lisesi, Salihli temsilcisi olan Merkez Anadolu Lisesi’ne 3-1 mağlup oldu ve final oynama şansını kaybetti.

MELEK ÖZKAN

Melek Özkan Takımını Finale Taşıdı

Salihli Merkez Anadolu Lisesinde üç gole imza atan Melek Özkan, takımın finale kalmasında çok büyük rol oynadı

3-4’lük Maçı Cuma Günü

Soma Linyit Anadolu Lisesi 3-4’lük maçını 7 Ocak Cuma günü saat 12:00’de Manisa Çok Amaçlı Spor Salonunda TBMM Çok Programlı Anadolu Lisesi ile oynayacak.

NOT: Karşılaşmalara ait fotolara haberin en altından bakabilirsiniz.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN