Soma Anadolu ve Linyit Anadolu Lisesi Yarı Finalde

Soma Anadolu ve Linyit Anadolu Lisesi Yarı Finalde

Soma Anadolu Lisesi ve Soma Linyit Anadolu Lisesi Genç Kızlar Futsal Takımlarından büyük başarı..

2021-2022 Okul Sporları kapsamında düzenlenen Manisa İl Birinciliği Genç Kızlar Futsal Çeyrek final karşılaşmasında Manisa Spor lisesi’ni normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltılar sonunda 5-4 mağlup eden Soma Anadolu Lisesi yarı finale yükseldi.

Rakip TBMM 85 Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi

Soma Anadolu Lisesi’nin yarı finaldeki rakibi ise TBMM 85 Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu. 5 Ocak 2022 Çarşamba Günü Manisa Olimpik Spor Salonunda oynanacak müsabakanın başlama saati 13:00



Soma Linyit Anadolu Lisesi Geleneğini Bozmadı

Önceki senelerde finallere kalabilme becerisi gösteren ve Soma’yı en iyi şekilde temsil eden takımların başında gelen Soma Linyit Anadolu Lisesi, çeyrek finalde Salihli temsilcisi Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi ile karşılaştı. Temsilcimiz Soma Linyit Anadolu Lisesi, Kübra Yıldız‘ın iki güzel golüyle karşılaşmayı 2-1 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Rakip Salihli Merkez Anadolu Lisesi

Soma Linyit Anadolu Lisesi yarı finalde yine bir Salihli temsilcisi olan Merkez Anadolu Lisesi ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele 5 Ocak 2022 Çarşamba Günü Manisa Olimpik Spor Salonunda saat 12:00’de oynanacak

Emeği Geçenlere Teşekkür Ederiz

Her iki okulun kurmaylarının hedefleri finalde iki Soma takımının karşı karşıya gelmesi yönündeydi. Sporcularımızın üzerinde emeği olan başta okul yönetimi, Hakan Durur, Mutlu Alanya, Salih Marangoz ve Soma Zaferspor Bayan Futbol Takım antrenörü Hakan Arslancan’a teşekkür ediyor, yarı final maçlarında İlçemizi temsil edecek olan Soma Linyit Anadolu Lisesi ve Soma Anadolu Lisesi Genç Kız Futsal takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN