Burhanettin Basatemür Ankaraspor Maçını Değerlendirdi

Burhanettin Basatemür Ankaraspor Maçını Değerlendirdi

SomasporTeknik Direktörü Burhanettin Basatemür, deplasmanda 1-0 mağlup oldukları Ankaraspor maçını değerlendirdi.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Ankaraspor ile oynanan karşılaşmada başabaş geçen bir maçtan puansız ayrılmak üzücü olduğunu belirterek şunları söyledi:



“Oyun olarak başabaş geçen bir maçtan puansız ayrılmak üzücü oldu bizim için. Özellikle ilk yarıda rakip savunmayı bir eksikle yakaladığımız 2~3 pozisyonumuz vardı. Gerek zemin gerekse pas tercihi ve pas kalitesi açısından sıkıntı yaşadığımız için gol yapamadık. İkinci yarının belli bölümlerinde iyi oynasak da rakibimizin daha etkili atakları oldu. Bu bölümde yaptığımız basit bir hata gole neden oldu ve sonrasında da pek oyun oynanmadı.”dedi.



Sahadaki oyuncuların performansına da değinen Basatemür:

”Oyuncularımız tüm iyi niyet ve gayretleriyle oynadılar maçı. Hepsinin ayaklarına ve yüreklerine sağlık. Mücadelelerinin karşılığını alamadıkları için hem onlar hem bizler üzgünüz. Maçların sonuçlarını küçük ayrıntılar ve küçük nüanslar belirliyor. Maalesef bu konuda eksiğimiz var ve bu maçta da devam etti. Bu problemi çözdüğümüzde daha iyi sonuçlar alabiliriz. Bu maç geride kaldı ve çok daha önemli bi maç bizi bekliyor. Salı gününden itibaren Hekimoğlu Trabzon maçı hazırlıklarına başlayacağız.”ifadelerine yer verdi.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN