13 Eylül Bora Master Uzatmada Yıkıldı

13 Eylül Bora Master Uzatmada Yıkıldı

Geçen haftayı deplasmanda Osman (2), Faik, Uğur, Yaşar, Mustafa ve Abdurahman’ın golleriyle 7-2’lik Çeşme Belediye Master galibiyeti ile kapatan Bora Masterler, 8.hafta yine İzmir deplasmanındaydı.

11 Aralık Cumartesi günü saat 21:00’de Karşıyaka Efsaneler Stadı’nda Donanmacı Masterler ve Bora Masterler arasında oynanan karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Ufuk Güven, Mert Can Karabulut ve Yılmaz Yağız Yatak yönetti.



Grupta bir maç eksiği bulunan 13 Eylül Bora Masterler 7’nci maçında deplasmanda karşılaştığı Donanmacı Master karşısında uzatma bölümüne 3-2 galip girmesine rağmen duran toptan yediği golle maçı berabere tamamladı. Karşıyaka Efsaneler Stadı’ndaki gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Bora Masterler, Donanmacı Masterler ile 3-3 berabere kaldı ve 1 puana razı oldu. Soma ekibine bir puan getiren golleri Faik Ay (2) ve İsmail Bardan kaydetti.

9.Hafta Maçları:

Bora Master-Smyrna Master
Saruhanlı Master-Sarnıç Master
Çeşme Bld. Master-Donanmacı Master
Aliağagücü Master-Ata Master
Balçova Master-Ege Üniversite Master

Bunlarda ilginizi çekebilir;

Bora Master Çeşme Masterleri 7 Bitirdi
Bora Masterler Lidere Diş Geçiremedi
Aşı Yoksa Maçta Yok!
Bora Masterler Galibiyet Serisini 3’e Çıkarmak İstiyor
Bora Masterler Isınma Turlarını Tamamladı:4-2
Bora Masterler İzmirden Şen Dönüyor
Ah VEFA Vah VEFA!
Bora Master, Ata Masterlere 2-0 Mağlup Oldu
Bora Master Zorlu Ege Üniversite Deplasmanındaydı
Soma Veteran ve Bora Master Hazırlık Maçı Oynadı
Bora ve Soma Masterlerin Gruplar Belli Oldu
Bora Masterlerde Duygu Dolu Anlar!

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!



 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN