Bora Masterlerde Duygu Dolu Anlar!

Bora Masterlerde Duygu Dolu Anlar!

Master Futbol Turnuvasının açılış maçında karşı karşıya gelen Linyit Master ve 14 Eylül Dikili Master maçından sonra gözler turnuvanın ikinci maçı olan Bora Master ve Bergama Genç Master maçına çevrildi.

Linyit Stadı’nda saat 17:00’da başlayan karşılaşmayı Yücel Dualmaz, Hasan Fehmi ve Tolga Güldam Hakem triosu yönetti.

BORA MASTERLERBu sezon kurulan ve adını 12 Nisan 2021 tarihinde evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 45 yaşında hayata veda eden eski takım arkadaşları Bora Bilgener‘den alan Bora Masterler, Bergama Genç Masterlere 6-0 mağlup oldu.

Yeni kurulan ve daha hazır olmadıkları gözlemlenen Bora Masterler, güçlü rakipleri karşısında zaman zaman başa baş mücadele etseler de farklı mağlup olmaktan kurtulamadılar.

BERGAMA GENÇ MASTERKaliteli ayaklardan kurulu Bergama Genç Masterler’i finale taşıyan golleri: Mustafa Yazıcı (3),Hüseyin Sert (2) ve Şehsuvar kaydetti..

ESİN AYAN

Duygu Dolu Anlar Yaşandı!

Genç yaşta hayata gözlerini yuman sevgili kardeşimiz Bora Bilgener‘in Babası, Annesi, eşi ve çocukları da maça gelerek adı koyulan ”Bora Masterler”in maçını yakından takip ettiler.

SEN HEP BİZİMLESİN BORA BİLGENER

Esin Ayan, ”Ailemiz Adına Bizleri Onurlandırdıkları İçin Teşekkür Ediyoruz”

Bora Bilgener’in eşi Esin Ayan, stada geldiğinde asılı pankartta yer alan ”SEN HEP BİZİMLESİN BORA BİLGENER” yazısını görünce duygularına hakim olamadı ve adeta gözyaşlarına boğuldu. SUAT GÜNDOĞANAyan, kendini toparladıktan sonra; ”Bora Bilgener ahlaklı saygılı ve kaliteli bir futbolcuydu bugün onun adına kurdukları takımda sahaya çıkan futbolculara baktığımda hepsi Soma’da bir çok turnuvada futbol oynamış adından söz ettirmiş kaliteli insanlardan oluşmakta kendisi bu takımı kurmak için çalışırken aramızdan ayrıldı şu an hayatta olsaydı eminim ki o da böyle bir kadroyla sahaya çıkardı vefa çok önemli bir duygudur takım arkadaşlarının bu takıma Bora’nın ismini vermeleri ve onun ismini yaşatmaya çalışmaları zaten ne kadar vefalı insanlar olduklarının göstergesidir Bora’nın adını yaşatmak için çıktıkları bu yolda her zaman ailemiz olarak sonuna kadar yanlarındayız hepsine ailemiz adına bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyoruz emeklerine ayaklarına sağlık” ifadelerini zorlukla kullandı.

Bağlantılı Haberler;

Linyit Master 5-1 Dikili 14  Eylül Master
Linyit ve Bora Master,12 Eylül Futbol Turnuvasına Katılıyor

HAKKI GÜLTEKİN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN