Linyit Master Finalde

Linyit Master Finalde

Soma’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yılı etkinlikleri kapsamında dört takımın mücadele edeceği ”Masterler Futbol Turnuvası” başladı.

Soma Belediyesinin düzenlediği; Linyit Master, Soma Bora Master, 14 Eylül Dikili Master ve Bergama Genç Masterlerin katılım gösterdiği turnuvanın açılış maçı, Linyit Master ve 14 Eylül Dikili Master arasında Linyit Stadında oynandı.

Başlama Vuruşunu Sabır Tuna Yaptı

Fevzi Çakmak, Yücel Durmaz ve Rahmi Eren hakem triosunun yönettiği maçın başlama vuruşunu, Soma Belediye Başkan yardımcısı Sabır Tuna yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Mert ve az sayıda futbolsever de izledi

Maçın ilk yarısında daha etkili olan ve sahada daha compak bir görüntü veren takım 14 Eylül Dikili Master oldu. Dikili ekibi, 25.dakikada kazanılan penaltıyı Gökhan’la gole çevirdi ve maçta 1-0 öne geçti.

Linyit Masterler 30.dakikada Eser’in sağ kanattan arka direğe kestiği topa yarım vole vuran Salih Marangoz, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu:1-1 Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

İkinci yarıya Bahadır Özgen ve Özgür Şen hamlesi ile çıkan sarı-siyahlılar, oyun üstünlüğünü eline aldı.

41.dakikada Salih’in sol kanattan getirip kaleye paralel kestiği topa ayak koyan Özgür, Linyit Masterleri 2-1 öne geçirdi.

48.dakikada Eser’in defans arasına sızma pasını Bahadır Özgen uzak köşeye nefis bıraktı:3-1

HAKKI GÜLTEKİN50.dakikada Dikili ceza sahası dışında topla buluşan Eser nefis vurdu, meşin yuvarlak direkten oyun alanına döndü.

2.dakika sonrası sahanın başarılı oyuncularından Salih Marangoz nefis vurdu, direk izin vermedi.

İkinci yarının hemen başında Özgür’le beraber oyuna dahil olan Bahadır takıma getirdiği dinamizmin yanında attığı gollerle de dikkat çekti. Başarılı oyuncu 58.dakikada kendine has vuruşunu yaptı ve kendinin ikinci takımının 4.golüne imza attı.

bahadır özgen

Bahadır, Bahadırr, Bahadırrr

Kaliteli ayak Bahadır Özgen, ikinci yarı oyuna girdi, klasını konuşturdu ve hatrick yaptı:5-1

Final Pazar Günü

14 Eylül Dikili Masterleri 5-1 mağlup eden Linyit Masterler, Soma Bora Master-Bergama Genç Masterler galibi ile Pazar günü saat 17:00’de finalde karşı karşıya gelecek..

MUSTAFA ÇAMZEYBEK

Çamzeybek, ”Galibiyetle Başlamak Güzel”

Linyit Master takım kaptanı Mustafa Çamzeybek, kazanılan maçın ardından yaptığı açıklamada: ”Skorun değil de

fair-play’in önde olmasını istediğimiz bir maça çıktık. İstediklerimiz kısmen de oldu ve centilmence müsabaka geçti. Oyun olarak ilk yarıya iyi başlamadık. İkinci yarıya Bahadır ve Özgür hamlesi bizi oyunda diri tuttu ve geriye düştüğümüz maçtan galibiyetle ayrıldık. Usta ayaklara sahip Dikili 14 Eylül Master’de çok iyi mücadele etti. Onları da buradan kutluyorum. İnşallah Pazar günü finalde karşılaşacağımız rakibimizle bugün olduğu gibi master ruhuna yakışır bir mücadele olur. Sahada mücadele eden her iki takım oyuncularını da kutluyorum.”dedi.

SUAT GÜNDOĞAN

Bağlantılı Haberler;

Linyit ve Bora Master,12 Eylül Futbol Turnuvasına Katılıyor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN