Somaspor 1-1 Akhisarspor

Somaspor 1-1 Akhisarspor

Somaspor, 2.etap kamp programının son hazırlık maçını 2.lig beyaz grup takımı Akhisarspor ile evinde oynadı.

Soma Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. (maç fotolarına buradan bakabilirsiniz)

Maça iki devrede iki farklı on bire yakın oyuncu grubuyla başlayan Somaspor, az sayıda izleyenlere iki farklı görüntü izletti.

SOMASPOR 1-1 AKHİSARSPOR

Maça başlayan ilk 11 ve diziliş şu şekilde oldu:

Ali Serçe-Kadir Karış-Mustafa Şengül-İbrahim Ak-Erkul Küçük-Oğuzhan Yıldırım-Ali Akkuş-Özcan Aydın-Özcan Kalman-Uğur Can ve İbrahim Sadri Çiçek

Mehmet Öztürk, Ulaş Ayduran ve Seçkin Şener hakem triosuKarşılaşmayı Mehmet Öztürk, Ulaş Ayduran ve Seçkin Şener hakem triosunun yönetti.

Çok sıcak havada  oynanan karşılamada konuk ekip Akhisarspor 20.dakikada Enes Tayfun‘un golüyle 1-0 öne geçti. 25.dakikada Somaspor’dan Uğur Can‘ın vuruşu üst direkten dışarı gitti. İlk yarı 1-0 Akhisarspor’un üstünlüğü ile geçildi.

SOMASPOR AKHİSARSPOR HAZIRLIK MAÇIİkinci yarıya Kadir, Mustafa ve Ali haricinde tüm oyuncularını değiştiren siyah-beyazlılar, 55.dakikada beraberliği yakaladı. Enes Bakal durumu eşitlediKadir’in arka direğe kestiği güzel ortaya aynı güzellikte cevap veren Enes Bakal durumu eşitledi:1-1

Kalan sürelerde iki takımında gol girişimlerinde sonuç vermedi ve maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı. (maç fotoları ilerleyen saatlerde sayfamızda yer alacak)

SOMASPOR PERFORMANS ANTRENÖRÜ EREN CAN EREN4 Oyuncu Ayrı Çalışma Yaptı

Sakat olan Muhammed Cin kadroda yer almazken, Yasin Yıldız, Ramazan Işık, Talha Reşat Bulut ve Furkan Şimşek performans antrenörü Erencan Eren nezaretinde ayrı çalışma yaptı.

3.Etap Bolu’da

2.Etap kamp çalışmalarını Akhisarspor hazırlık maçıyla tamamlayıp 2 gün izine çıkan siyah-beyazlılar, 3.etap çalışmaları için 3 Ağustos’ta Bolu’ya hareket edecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN