Somaspor 2 Oyuncuyu Daha Renklerine Kattı

Somaspor 2 Oyuncuyu Daha Renklerine Kattı

12 Temmuz’dan itibaren bir ve ikinci etap kamp çalışmalarını Soma’da TFF Belediye Tesislerinde gerçekleştiren Somaspor, dün iki futbolcuyu daha renklerine kattı..

Siyah-beyazlı camia, 3 Ağustos’ta başlayacak 3.etap kampı öncesinde; son olarak geçtiğimiz sezon 3.lig takımlarından Erbaaspor forması giyen Talha Reşat Bulut ve 2.Lig Kırmızı grup takımı 1922 Konyaspor formasını giyen Furkan Şimşek‘i kadrosuna kattı.

Furkan Şimşek'i tanıyalım

Furkan Şimşek’i Tanıyalım

Somaspor’un yeni transferlerinden Furkan Şimşek, 24 yaşında ve 1.85 boyunda. Orta saha ve kanat oyuncusu olan Furkan Şimşek’in alt yapısı, Almanya’nın M’gladbach takımı.

Şimşek sırasıyla:
M’gladbach, Bielefeld, Fortuna Köln, Rizrespor, Türk. Augsburg, Zonguldakspor ve son olarak 1922 Konyaspor takımında forma giydi.

Talha Reşat Bulut u tanıyalım

Talha Reşat Bulut’u Tanıyalım

15 Ağustos 1999 doğumlu Talha Reşat Bulut futbola Trabzonspor altyapısında başladı. Daha sonra Çankaya, 1877 Alemdağspor ve son olarak geçen sezon bizimle aynı grupta olan Erbaaspor formasını giydi. Erbaaspor forması ile 22 maça çıkan forvet oyuncusu bu maçlara 3 gol attı. Talha Reşat Bulut SomaspordaBulut evimizde Erbaaspor ile oynayıp 3-0 galip geldiğimiz maçta takımımıza karşı forma giymişti.

Gerçekleşen bu iki transfer camiamıza hayırlı olsun..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN