Somaspor Hız Kesmedi.

Somaspor Hız Kesmedi.

Somaspor, deplasmanda Göztepe ile oynanan maçın ardından hız kesmeden Akhisarspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Yeni sezon hazırlıklarına TFF Soma Belediye Tesislerinde devam eden Somaspor kampın 15’inci gününde sabah antrenmanını gerçekleştirdi.

Somaspor hız kesmeden

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür gözetiminde toplantı ile başlayan antrenman yerini açma germe hareketlerine bıraktı ve sonrasında 5’e 2 pas-press çalışması ile devam etti. Daha sonra dün Göztepe ile oynanan hazırlık maçında uzun süre alan oyuncular hafif çalışma yaparken diğerleri çift kale maç oynadı.

Yarınki Rakip Komşumuz Akhisarspor

Yarınki Rakip Komşumuz Akhisarspor

Siyah-beyazlı ekibimiz hazırlık dönemindeki 4.hazırlık maçını komşu ilçemiz Akhisarspor ile yarın (c.tesi) saat 18:00’de Atatürk Stadı’nda oynayıp 2.etap kamp çalışmalarını tamamlayacak.

Taraftarı Üzen Haber!

Maça taraftar alınıp alınmayacağı ile ilgili kulüpten yapılan açıklama ”Koronavirüs engeli nedeniyle maça seyirci alınmayacak!”

 

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN