Zafersporda Genel Kurul Üyeleri Hakan Arslancan ile Devam Dedi

Zafersporda Genel Kurul Üyeleri Hakan Arslancan ile Devam Dedi

Soma Zaferspor da olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Zafer Spor Tesislerinde yapılan olağan genel kurulda, genel kurul üyeleri bir dönem daha Hakan Arslancan ve ekibini yetkilendirdi.

Soma Zafersporda Genel Kurul Üyeleri Hakan Arslancan ile Devam Dedi

Hakan Arslancan’nın ekibinde Murat Gökmentekin, Naci Özel, Candaş Karataş ve Arif Dursun yer aldı.

Ekibi ile birlikte spor ve sosyal konularda başarılı işlere imza atan Hakan Arslancan “Ekip arkadaşlarımla birlikte uyumlu ve zaman mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Başardığımız, devam eden ve yapmayı hedeflediğimiz bir çok projemiz var. Genel kurul delegelerimize bizlere gösterdiği teveccüh için şahsım ve ekip arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Ayrıca bizlere destek olan bütün kurum, kuruluş ve şahıslara sağladıkları destek ve yardımlar için de teşekkür ederim. En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır, gençlerimize her türlü yatırımı yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN