Doğru İşler Yapmaya Devam Edeceğiz

Doğru İşler Yapmaya Devam Edeceğiz

Misli.com 2.Ligine yükselen Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür kendisini iki yıllığına siyah-beyazlı yapan sözleşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

Burhanettin Basatemür Bu İşi En Çok Hak Eden BizizSomaspor’un 2.Lige yükselmesinde büyük emeği olan başarılı teknik adam, yuvada kaldığı için çok mutlu olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:



”Öncelikle yeniden anlaştığımız ve Soma da kaldığımız için mutluyuz. 2 yıldır bize güvenen ve destek olan başta Sayın vekilimiz Mehmet Ali Özkan, Belediye başkanımız Ali Tulup olmak üzere değerli Yönetimimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da hep beraber doğru işler yapmaya devam edeceğiz. Yönetimimiz ve taraftarımızla beraber oluşturduğumuz birliktelik bizim en büyük gücümüz. Somamızda futbolun daha da ileriye gitmesi adına hem altyapımızda hem de profesyonel takımımızda yönetimimizle beraber yapacağımız çalışmalar var. Hemen onlara başlıyoruz. Rabbim bizleri mahcup etmesin.”dedi.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür bu sezon Somaspor ile çıktığı 32 kez 3.Lig  maçı ve 2 Türkiye Kupası olmak üzere 34 karşılaşmaya çıkarken, 21 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN