Somaspor’da Transfer Hareketliliği Başladı

Somaspor’da Transfer Hareketliliği Başladı

Yeni bir yapılanmayla 2019-2020 sezonunda yükseldiği 3.Lig’de ilk senesinde play-off oynayan, ikinci sezonunda ise ligi en yakın rakibi önünde 5 puan farkla şampiyon tamamlayarak 2.lige yükselen Somaspor’da, transfer hareketliliğine başladı.

İlk olarak takımın başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür’a 2 yıllık imza attıran siyah-beyazlı camia, mevcut kadroyu yüksek oranda koruyup tıpkı önceki sezon olduğu gibi bu sezonda bütçeye uygun transfer yapmayı planlıyor..



Gelişmelerle ilgili kısa bir açıklama yapan Kulüp başkanı Mustafa Aydın, ”Öncelikle hayırlı olsun, Hocamızla 2 yıl daha birlikte olmanın akdini gerçekleştirdik. Burhanettin hocamızla şehrimiz kulübümüz bir anlamda kader birlikteliği yaşıyor, emeğin alın terinin şehri ve bu karaktere uygun hocamız ile inşallah önümüzdeki iki yıl beraber olacağız ve yine hedefi olan vazgeçmeyen kazanmak için yüzde yüzünü veren bir takım ile 2. Ligde mücadele edeceğiz. Bu sözleşme her iki tarafa da hayırlı olsun.”dedi.



Aydın, transferle ilgili olarak, ‘’ Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda takımı oluştururken bütçemize göre hareket edeceğiz. Önceliğimiz bu takımı başarıya sürükleyen oyuncu gurubu ile iç transfer olacak, iç transferi bitirip hocamızın direktifleri doğrultusunda dış transfere yönelmek istiyoruz. Bu doğrultuda iç transferde oyuncularımızla görüşmelerimiz başladı.’’ifadelerini kullandı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN