Somaspor Burhanettin Basatemür’la 3.Kez

Somaspor Burhanettin Basatemür’la 3.Kez

TFF 3.Lig 3.Grupta şampiyon olarak, misli.com 2.Ligine yükselen Somaspor yeni sezonda ilk iş olarak takımın başarılı teknik direktörü Burhanettin Basatemür ile yeniden anlaştı.

Somaspor Burhanettin Basatemür’la 3.Kez

21 Yıl aradan sonra 2.ligi Soma’ya getiren siyah- beyazlı camia, 2. Ligde söz sahibi olabilmek için ilk iş olarak geçen sezon takımın dümenine geçen ve sürekli zirveye oynayan takım yaratma becerisi gösteren teknik direktörümüz Burhanettin Basatemür ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.



Somaspor Burhanettin Basatemür'la 3.KezHocanın raporu doğrultusunda hemen transfer görüşmelerine de başlayan Somaspor’da Başkan Mustafa Aydın yeni sezon için planlamaların sürdüğünü, hem mali hem de teknik anlamda tüm hazırlıkların yapılacağını belirtti.
2 Sezondur Somaspor’un başında olan tecrübeli isim için kulüpten yapılan açıklamada, ”Yeni sezonda Misli.com 2.ligde mücadele edecek olan Somasporumuzda antrenörümüz Burhanettin Basatemür ile devam ediyoruz. Takımımızda 2 sezondur görev yapan tecrübeli hocamıza 3.kez yeniden “Hoş geldin” diyor başarılar diliyoruz. ” ifadelerine yer verildi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN