Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Gerçekleşti

Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Gerçekleşti

Her yıl geleneksel olarak 23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında bu yıl Soma Kaymakamlığı başkanlığında İlçemiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Darkale Hamız dağına doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yürüyüşe Gençlik ve Spor İlçe Müdür V. Dilek Mert, Soma Kent Konseyi başkanı Mustafa Alioğlu, sporcular, dağcı grupları ve vatandaşlar katıldı.



Sporun tabana yayılması hareket bilincinin her yaştan ve statüden bireyin günlük rutini haline getirilmesi amacıyla kutlanan Avrupa Spor Haftası etkinlikleri, 30 Eylül Çarşamba günü Cengiz Topel Meydanı’ndan başlayarak Borsa İstanbul Fen Lisesinde sona erecek olan bisiklet turu ile devam edecek. Etkinliklerle ilgili konuşan İlçe Spor Müd. V. Dilek Mert bisiklet turu etkinliğine tüm halkımızı davet etti.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN