Bu Kaleciler Kolay Gol Yemez

Bu Kaleciler Kolay Gol Yemez

3.Lig 3.Grubun şampiyonlukta iddialı takımı Somaspor’da, ikinci hafta sonunda kalecilerin performansı alkış aldı.

.
Ligde oynadığı iki karşılaşmada rakiplerine gol sevinci yaşatmayan Somaspor’un başarılı file bekçileri Tunay Meral, Yusuf Aklan, Arda Ünal ve Emre Yavaş’ın özverili çalışmaları devam ediyor..

Kaleci Antrenörü Gökmen Çalışkan nezaretinde dayanıklılık, refleks gibi çalışmalarla yoğun antrenman programına tabi tutulan kaleciler, hedeflerinin ligin en az gol yiyen kalecileri olacaklarını belirttiler.



GÖKMEN ÇALIŞKAN SOMASPOR

Çalışmayı Seven Oyuncu grubumuz Var

Siyah-beyazlıları başarılı kaleci antrenörü Gökmen Çalışkan, Kalecilerin çalışmaları konusunda yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi, “Dört kalecimizle çalışmalarımız devam ediyor. Tunay 25, Yusuf 19, Arda 19 ve Emre 23 yaşında. Çok genç bir yaş grubu. Çalışmayı seven ve hedefleri olan oyuncularımız. Böyle olunca bizim de işimiz daha kolaylaşıyor. İki maç oynadık ve henüz gol yemedik. Amacımız ligin en az gol yiyen takımı olmak. Kalecilik çok sabır gerektiren bir mevki. Bazen 18 bazen 25 bazen 27 yaşında sıra gelebiliyor. O yüzden sabırla çalışıp hep hazır durumda olmaları çok önemli. Kalecilerimizin çalışma temposundan ve azimlerinden memnunuz. Amacımız dört kalecimizi de her zaman hazır halde tutabilmek, bunun için yoğun tempoda çalışmalarımız devam ediyor.”dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN