İyi Kötü Umut Koray Öz

İyi Kötü Umut Koray Öz

Somaspor’da bu aralar esen rüzgarın bir başka veryasyonu ”Umut Koray Öz”

.

Somaspor’da ilk defa Gölcükspor maçında izlediğim ”Umut Koray Öz” resmen beni büyüledi.
Ben ve benim gibi şanslı olup ta maçı seyreden yaklaşık 30-40 kişilik grubun aklından geçenler mutlaka şu yöndeydi ”Aradığımız kanat oyuncusu tamda bu” Gölcükspor’un sağ kanadını adeta yol geçen hanına çeviren Umut Koray Öz, sol kanattan yaptığı diriplinglerle getirip ”alda at” dediği gol pozisyonlarının hazırlayıcısı oldu.

88.dakikada Uğur Can’ın attığı golün de hazırlayıcısı olan Umut Koray Öz, üzerindeki Somaspor formasını öyle bir taşıdı ki; sanki yıllardır bizimleydi ve bu takımın değişmeyen bir parçasıydı.



UMUT KORAY ÖZ SOMASPOR

Daha Sakin Olması Lazım

Umut Koray Öz hakkında buraya kadar yazdıklarımız maçı seyredemeyen Somaspor gönüllüleri için keyif vericiydi. Ama; yetenekli oyuncunun saha içindeki rakibin sertliğinden veya hakemin verdiği ters karardan sonra çok çabuk etkilendiği ve itirazının dozunu kaçırması gözlerden kaçmadı. Sevgili Umut, aleyhine verilen kararlarda ne kadar haklıda olsan tepkine ve sinirlerine hakim olmasını da bileceksin! Aşırı tepkin takımı sahada eksik bırakacaktır.. Buna ne senin nede diğer arkadaşlarının hakkı yok.



Cevdet Yıldırım

YORUM YAZIN