İmbat Madencilik’ten Somaspor’a Katkı

İmbat Madencilik’ten Somaspor’a Katkı

TFF 3.Lig’den Süper Lig’e dönmek için mücadele veren Somaspor, İmbat Madencilik ile forma göğüs reklamı sponsorluğu için anlaştı.

.

2019-2020 sezonunda göğüs sponsoru bulunmayan Somaspor, 1 yıllık aranın ardından sponsor buldu.

Daha önce 2018-2019 Bal Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olduğumuz sezon isim sponsorluğu da veren İmbat Madencilik, 2020-21 sezonunda kulübün göğüs sponsorluğunu üstlendi.

1 Yıl önce de Somaspor’a göğüs reklamı sponsoru olan İmbat Madencilik, iyi ve kötü günde siyah-beyazlı camiaya merhem olmaya devam ediyor..

Somaspor Yönetim Kurulu, İmbat Madencilik’e destekleri için teşekkür etti. Kulüp Yönetimi ve İmbat Madencilik arasında gerçekleşen sponsorluk imza töreninde, Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, “Kulüplerin Pandemi dolayısıyla maddi-manevi sıkıntılar içinde boğuştuğu bu dönem de, İmbat Madenciliğin göğüs reklamı anlaşması ile takımımıza örnek bir destekte bulunması oldukça sevindirici. Emeği geçen herkese Somaspor Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz” diye konuştu.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN