8 Haftalık Maç Trafiğimiz Sonunda Zirvedeyiz

8 Haftalık Maç Trafiğimiz Sonunda Zirvedeyiz

8 Haftalık maç trafiğimizin sonunda zirvede yer aldık..

Somaspor, 8 haftalık maç diliminde topladığı 20 puanla İçel İdmanyurdu ve bir maç eksiği bulunan Karşıyaka’nın üstünde zirvede yer aldı. Özellikle ilk üç haftayı kısır döngü içerisinde geçen ve bir gol ortalamasıyla tamamlayan siyah-beyazlılar, 4-5 ve 7.haftalarda 2-0, 6 ve 8.haftalarda ise 3-0’lık galibiyetlerle tamamladı.

Basatemür’un öğrencileri, oynadıkları son 8 maçın hepsinde gol atma başarısı gösterirken, bu maçlarda sahadan toplam 6 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı.

Somaspor rakip ağlara toplam 15 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü. 4 Golün üçünü duran toplardan yedik.

8 haftalık maç trafiğinde siyah-beyazlıların en golcü futbolcusu attığı 5 golle takım kaptanı Nurettin Çağlar oldu. Nurettin’i 2 şer gol atan Muhammed Öztürk, Uğur Can, Özcan Aydın ve Emre Tekin Pınar takip ettiler.

Somaspor’ da Umut Koray Öz takımın en çok sarı kart gören futbolcusu olurken, bu sezonun ilk kırmızı kartını gören futbolcu ise Çarşambaspor maçında Oğuzhan Yıldırım oldu.



Siyah-beyazlılar bay haftasına girildiğinde 2.5 puan ve 1.87 gol ortalaması ile oynadı. Öne geçilen Elazığ Karakoçan FK ve Cizrespor deplasmanlarında beraberlikle ayrılarak toplam 4 puan kaybedildi.

Ligdeki 8 haftalık maç trafiğimize ikide kupa maçı eklendi.

Kupada ise deplasmanlarda karşılaştıkları 1928 Bucaspor‘u Özcan Aydın’ın golüyle 1-0 mağlup edip 3.tura yükseldi. 3.Turda rakip 2.Lig temsilcisi Kahramanmaraşspor‘du. Deplasmanda karşılaştıkları rakiplerine 2-0 mağlup olup kupadan elendiler..

Genel olarak baktığımızda geçen sezon 8.haftayı 16 puanla 4.sırada tamamlamışız. 10 Gol atıp kalemizde 8 gol görmüşüz. Yukarıdaki verilerle birlikte bu sezonun 8.haftasına baktığımızda; Erokspor maçıyla iyi bir başlangıç yaptığımız lige 8.hafta sonunda liderlik koltuğundayız.. Bay geçeceğimiz bu haftadan sonra Karşıyaka deplasmanıyla daha da üzerine koyarak devam ederiz inşallah.

İşte Geride Kalan 8 Haftalık Maç Trafiğimiz;

Erokspor 0-1 Somaspor
Somaspor 1-0 Gölcükspor
Karakoçan FK 1-1 Somaspor
Somaspor 2-1 Yalovaspor
Cizrespor 2-2 Somaspor
Somaspor 3-0 Çatalcaspor
Arhavispor 0-2 Somaspor
Somaspor 3-0 Çarşambaspor

Kupa Maçlarımız;

1928 Bucaspor 0-1 Somaspor
Kahramanmaraşspor 2-0 Somaspor

Somaspor’la ilgili tüm haberleri görmek için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN