1.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar

1.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar

Soma Kaymakamlığı Bahar Kupası Bora Bilgener Futbol Turnuvasında 1.hafta heyecanı, 6 karşılaşma ve 35 golle geride kaldı.

Huzurevi takımı her yıl olduğu gibi bu yılda farkındalık yaratmaya devam etti. Davullarla-zurnalarla-meşalelerle turnuva sahasını şölen alanına çeviren, özel ve güzel insanların gösterisi 1.haftaya damga vurdu.

DETAYLAR..

İlk maçlar olmasına rağmen zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalarda A ve B-grubunda iki C ve D-grubunda ise birer toplamda ise altı karşılaşma oynandı.

Toplam 35 golün atıldığı altı karşılaşmada en farklı galibiyeti Esnaf Odası takımını 9-0 mağlup eden İmbat Madencilik elde etti.

 

9 Takım; İmbat Maden, Nakliyeciler, Huzurevi, ELİ-1, ELİ-3, Emniyet, Soma Belediyesi, Hidro-Gen ve Soma Termik gol sevinci yaşarken, ELİ-2 ve Esnaf Odası gol sevinci yaşamayan iki takım oldu.

İlk gol sevinci yaşayan Huzurevi takımından Halil İbrahim Bahadır (Laz İbo) oldu.

En erken atılan gol ise İmbat Madencilik’ten Emre Ocak’ın Esnaf Odası takımına 2.dakikada attığı gol oldu.

 

2023 Kaymakamlık Futbol Turnuvası Başladı

İLGİ ÇEKİCİ 2 MAÇ!

6 Karşılaşma içinde en ilgi çekici iki maç B ve D-grubunda oynandı. ilki Huzurevi-Mevlana Özel Eğitim Meb arasında oynanan açılış maçı oldu. Bu maç aynı zamanda bir kaç ayrıntıyıda beraberinde getirdi. Öncelikle iki kurumun yaptıkları hizmet çok kutsal ve özel olması açısından; emeği geçenleri kutluyorum. Huzurevi’nin fanatik ve özel çocukları yukarıda da belirttiğim gibi davullarla-zurnalarla-meşalelerle turnuva sahasını şölen alanına çevirdiler, renk kattılar. Mevlana Özel Eğitim Meb, ilk yarısını 1-0 mağlup kapadığı, ikinci yarıda ise golcüsü Yusuf Karayegen’in 5 golüp atıp yıldızlaştığı maçtan 6-2 galip ayrıldı.
YUSUF KARAYEGEN MEVLANA

Yusuf Karayegen attığı beş golle, belkide açılış maçlarında en fazla gol atan oyuncu olarak kayıtlara geçti. Bir diğer ayrıntı ise bu sezonun ilk golü Huzurevi takımı adına namı değer Laz İbo’dan geldi. Unutmadan ilk kart gören oyuncu da Huzurevi takımından Celil Asar oldu.

İkinci maç ise; Hidro-Gen- Soma Termik maçı oldu. Zevkli, çekişmeli, harika gollerin atıldığı ve izleyenlerin büyük keyif aldığı maçta Hidro-Gen iki kez geriye düşmesine rağmen maçtan 4-2 galip ayrıldı.

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

GEÇMİŞ OLSUN!

Bu hafta özelinde talihsiz yaşanan iki olay var. Dün Emniyet ve ELİ-3 arasında oynanan karşılaşmada Emniyet takımından Ramazan Hazar ve ELİ-3 takımından Metin Davşan’ın ciddi sakatlıkları sonrası Ambulansla hastaneye kaldırılmaları üzdü. Buradan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

CEZA TAHTASICEZA TAHTASI!

Hakem hocalarımız 1.hafta maçlarında kırmızı kartını çıkarmazken, 9 oyuncu için sarı kartına başvurdu.

4-6 Mayıs tarihi itibari ile oynanan karşılaşmalar sonucunda oluşan puan durumu, gol krallığı, olası eşleşmeler ve gelecek haftanın maç programı şöyle:

A-GRUBU PUAN DURUMUA GRUBU PUAN DURUMU

B-GRUBU PUAN DURUMUB GRUBU PUAN DURUMU

C-GRUBU PUAN DURUMUC GRUBU PUAN DURUMU

D-GRUBU PUAN DURUMUD GRUBU PUAN DURUMU

ELEMELER

Not: Puan cetveline genel averaj yansımıştır. Grup maçlarının sonunda önce ikili sonra genel averaj kuralı yansıyacaktır. Ayrıca sizlere sunduğumuz veriler bilgi amaçlıdır. Asıl olan Turnuva Yürütme Başkanı Dilek Mert’in elinde olan verilerdir..

YUSUF KARAYEGEN

GOL KRALLIĞI

Gol krallığında ilk hafta Huzurevi filelerini 5 kez havalandıran Mevlana Özel Eğitim Okulundan Yusuf Karayegen, takımının Huzurevi’ni 6-2 mağlup ettiği maçta bir birinden güzel beş gole imza attı. Yetenekli golcü 5 golle ilk haftayı da krallık koltuğunda geçirdi. Yusuf Karayegen’i 3 golle İmbat Madencilik’ten İlker Çakır, 2’şer golle Emniyet’ten Emrullah Elbir, İmbat Madencilik’ten Eser Kasal ve Oğuzhan Karslı izledi.

CEVDET YILDIRIM SOMADASPOR

Evet sevgili dostlar, ilk haftada yaşananlar bu yöndeydi. Bir sonraki hafta kazasız-belasız, bol gollü, heyecanlı bir o kadarda çekişmeli geçecek karşılaşmalar bizleri bekliyor.. Selam ve Dua ile..

2.HAFTA MAÇLARI

09.05.2023 Salı 17:00 Milli Eğitim-Genç Öğretmenler
09.05.2023 Salı 18:30 Ticaret Odası Yuta Çalışkan

10.05.2023 Çarşamba 17:00 Kolin Nakliyeciler Koop
10.05.2023 Çarşamba 18:30 Nitromak Huzurevi Teiaş

11.05.2023 Perşembe 17:00 Maden-İş Sendikası Eli-1
11.05.2023 Perşembe 18:30 Devlet Hastanesi Emniyet

12.05.2023 Cuma 17:00 Soma Belediyesi Hidro-Gen
12.05.2023 Cuma 18:30 İmbat Madencilik Eli-2

13.05.2023 Cumartesi 17:00 Mevlana Ö.E.M-Yuta Çalışkan
13.05.2023 Cumartesi 18:30 Eli ( 3 ) Genç Öğretmenler Meb

Tüm turnuva haberlerini görmek için  buraya tıklayınız!

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN