Emniyet Ve Hidro-Gen’den Mutlusu Yok!

Emniyet Ve Hidro-Gen’den Mutlusu Yok!

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında birinci haftanın son maçları Cumartesi günü B ve C-grubunda oynanan iki karşılaşma ile sona erdi.

Teiaş Eğitim Sahasının ev sahipliği yaptığı ve filelerin 12 kez havalandığı karşılaşmalarda, B-Grubunda Hidro-Gen, Soma Termik’i, C-grubunda ise  Emniyet ELİ-3’ü aynı skorlarla 4-2 mağlup etti.

EMNİYET ELİ MAÇI

Günün ilk, turnuvanın beşinci maçı C-grubunda yer alan Eli-3 ve Emniyet takımları arasında oynandı.
Saat 16:30’da başlayan karşılaşmayı Manisa İl Hakemlerinden Günsoy Kaya yönetti. Milli Eğitim, Devlet Hastanesi ve Genç Öğretmenlerin yer aldığı grupta mücadele eden Emniyet ve ELİ-3 maçında 70 dakikanın sonunda sahadan gülerek ayrılan taraf 4-2’lik skorla Emniyet takımı oldu.

EMNİYET FUTBOL TAKIMI

EMNİYET, HEM 3 PUANI, HEMDE İKİLİ AVERAJI KAPTI

ELİ-3 takımını Emrullah Elbir (2), Orhan Demirsözlü ve Selçuk Altay’ın  attığı gollerle 4-2 mağlup eden Emniyet, güzel bir galibiyetin yanında olası puan eşitliği ve bir sonraki oynayacağı maçlara özgüven aşıladı. ELİ-3 karşısında görev alan tüm oyuncular başarılı bir grafik sergilerken, filelerini 2 kez havalandıran Emrullah Elbir göze batan oyuncu oldu. Emniyet adına günün en olumsuz gelişmesi Ramazan Hazar’ın sakatlanıp oyunu sedye ile terketmesi oldu. Ersin Tanrıkulu’nun antrenere ettiği Emniyet’in bir sonraki randevusu:  11.05.2023 Perşembe günü 18:30’da Devlet Hastanesi takımıyla olacak.

ERSİN TANRIKULU

TANRIKULU: ”SEVİNCİMİZ BURUK KALDI”

Emniyet takım antrenörü Ersin Tanrıkulu karşılaşma sonrası şunları söyledi: ”Bugün ki mücadeleden dolayı rakip takımı tebrik ederiz. Kazandığımızdan dolayı mutluyuz ancak takımımızda defansın önemli oyuncularından Ramazan Hazar’ın sakatlanmasından dolayı sevincimiz buruk kaldı. Arkadaşımızın biran önce aramıza dönmesini temenni eder, grupta hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz”dedi.

ELİ 3 FUTBOL TAKIMI

ELİ-3 ÇOK ŞEY KAYBETTİ!

Maçta 5.dakikada Metin Davşan’ın serbest vuruştan attığı mükemmel golle 1-0 öne geçen Ege Linyitleri İşletme Takımlarından ELİ-3’te rüzgar bir anda tersine döndü. Emrullah Elbir ve Orhan Demirsözlü’nün golleriyle devreyi 2-1 mağlup kapadı.



Oyuna sonradan dahil olan Engin Pehlivan’ın güzel golüyle beraberliği yakalayan Çetin Akpınar idaresindeki ELİ takımı, biri penaltıdan olmak üzere kalesinde iki gol daha gördü ve öne geçtiği karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrıldı. ELİ takımı bu maçın özelinde hem üç puanı hemde takımın iyi oyuncularından biri olan ve sakatlanıp oyundan çıkan Metin Davşan’ı kaybetti. ELİ’nin bir sonraki maç programı: 13.05.2023 Cumartesi 18:30 Genç Öğretmenler-Eli-3

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

 

GÜNSOY KAYA

EMNİYET 4-2 ELİ-3

STAT:Teiaş/Eğitim
HAKEM:Günsoy Kaya
ELİ-3:Gökhan-Sinan-Metin-İzzet-Ömer-Nurettin-Ahmet-Baybars-Erdal
YEDEKLER:Çetin, Serhat, Engin, Sinan, Evren, Onur, Hasan, Veli
ANTRENÖR:Çetin Akpınar

EMNİYET:Ali-Şerif-Nurullah-Ramazan-Muhammed-Selçuk-Erhan-Orhan-Emrullah
YEDEKLER:Bekir, İ.Geyik, Yakup, Kadir, İ.Kandemir, Savaş, Tugay
ANTRENÖR:Ersin Tanrıkulu
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Emrullah Elbir (2), Orhan Demirsözlü, Selçuk Altay (Emniyet), Metin Davşan, Engin Pehlivan (Eli-3) 

HİDROGEN SOMA TERMİK MAÇI

NEFESLERİ KESEN MAÇIN GALİBİ HİDRO-GEN OLDU.

Birinci haftanın son turnuvanın altıncı karşılaşması B-grubunda yer alan Soma Termik ve Hidro-Gen takımları arasında gerçekleşti. Manisa İl Hakemlerimizden Kadir Genç’in düdük çaldığı maçta mutlu sona ulaşan takım 4-2’lik skorla Enis Himmet yönetimindeki Hidro-Gen takımı oldu.

 

Nefesleri kesen karşılaşmada Hidro-Gen takımına üç puan getiren golleri 10.dakikada Serbay Uzuner, 34.dakikada Orhan Karamış, 42.dakikada Semih Özgüden ve 70+2.dakikada A.İhsan Bek attı. Soma Termik’in karşılaşmadaki golleri ise 7’inci dakikada Bayram Kurşun ve 22’nci dakikada Ataberk Ateş’ten geldi.

SOMA HİDRO GEN

Geriye düşmelerine rağmen maça iyi konsantre olan, maçı daha çok isteyen, temaslı futbolu seven, iyi mücadele eden ve birbirinden harika goller atan Hidro-Gen izleyenlere büyük keyif verdi.Soma Termik önünde hem üç puan hemde olası ikili averajı cebine koyan Hidro-Gen’in bir sonraki maç programı: 12.05.2023 Cuma günü saat 17:00’da Soma Belediyesi takımı ile olacak.

ENİS HİMMET

ENİS HİMMET: ”TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİ İLE KAZANMASINI BİLDİK”

Zorluk derecesi yüksek maçta iki kez geriye düşmelerine rağmen oyundan kopmayan Hidro-Gen, kazanılan 4-2’lik zafer sonrası Teiaş Tesislerini haklı olarak ”HİDRO-GEN’’ diye inlettiler.

 

Karşılaşma sonrası takım sorumlusu Enis Himmet yaptığı açıklamada mücadele gücü yüksek çekişmeli güzel bir maç oynadıklarını söyledi. Himmet, ”Zorlu maç iki takıma da gitti-geldi. Taraftarımızın desteği ile kazanmasını bildik. Takım arkadaşlarımı mücadelesinden dolayı kutluyorum, Soma Termik Santral takımına yapacağı maçlarda başarılar diliyorum”dedi.

SOMA TERMİK

Hidro-Gen karşısında Bayram Kurşun ve Ataberk Ateş’in golleriyle iki kez öne geçmesine rağmen avantajı kullanamayan Soma Termik, 16.05.2023 Salı günü saat 17:00’da Maden İş Sendikası ile var olma mücadelesi verecek.

HİDRO-GEN 4-2 SOMA TERMİK

HİDRO-GEN 4-2 SOMA TERMİK

STAT:Teiaş/Eğitim
HAKEM:Kadir Genç
SOMA TERMİK:İrfan-Gürhan-Bayram-Görkem-Burak-Birol-Mustafa-Ataberk-Cihan
YEDEKLER:Ramazan, Tuğrul, Zafer, Recep, Mehmet, Ünver, Ogün, Kazım, Şevket, İsmail
ANTRENÖR:Zafer Erkan

HİDRO-GEN:A.Kemal-Yunus-Osman-Orhan-Görkem-Turgay-Serbay-Semih-Mustafa
YEDEKLER:A.İhsan, İbrahim, Emrullah, Emrah, Halil, Emre Mert
ANTRENÖR:İsmail Cezayir
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Serbay Uzuner,  Orhan Karamış, Semih Özgüden, A.İhsan Bek  (Hidro-Gen), Bayram Kurşun, Ataberk Ateş (Soma Termik)

NOT: 1.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar yarın yayınlanacak. Ayrıca bugünkü karşılaşmalara ait resimlere buraya tıklayarak bakabilirsiniz!

ELİ Şube Müdürü Tarkan Bayram

TEŞEKKÜRLER E.L.İ

Yıllarca gururla formasını sırtımda taşıdığım, kimi zaman sevindiğim, kimi zaman üzüldüğüm ama hiç bir zaman sırtımı dönmediğim  takımım ELİ’den tarafıma forma hediye edildi. Bu güzel jest için ELİ Şube Müdürü Tarkan Bayram’a ve takım antrenörü Mert İskenderoğlu‘na teşekkür ederim.

2.HAFTA MAÇ PROGRAMI

09.05.2023 Salı 17:00 Milli Eğitim Genç Öğretmenler Meb
09.05.2023 Salı 18:30 Ticaret Odası Yuta Çalışkan

10.05.2023 Çarşamba 17:00 Kolin Nakliyeciler Koop
10.05.2023 Çarşamba 18:30 Nitromak Huzurevi

11.05.2023 Perşembe 17:00 Maden-İş Sendikası Eli-1
11.05.2023 Perşembe 18:30 Devlet Hastanesi Emniyet

12.05.2023 Cuma 17:00 Soma Belediyesi Hidrogen
12.05.2023 Cuma 18:30 İmbat Madencilik Eli-2

13.05.2023 Cumartesi 17:00 Mevlana Özel Eğitim Meb Yuta Çalışkan
13.05.2023 Cumartesi 18:30 Eli-3 Genç Öğretmenler Meb

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN