Turgutalp Gençlikspor Yeni Sezonu Açtı

Turgutalp Gençlikspor Yeni Sezonu Açtı

Soma’nın 1.Amatör Kümedeki temsilcisi Turgutalp Gençlikspor, yeni sezon hazırlıkları için start verdi..

Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Kümeden 1. Amatör Kümeye yükselme Play-Off müsabakasında karşı karşıya geldiği Alaşehir temsilcisi Yeni Mahallespor’u Selçuk Bulut (2) ve Mustafa Duran’ın golleriyle 3-1 yenerek 1. Amatör Küme vizesini kapan Turgutalp Gençlikspor, 2019-2020 1.Amatör Küme hazırlıklarına başladı.



Yeşil-beyazlı camiada geçen sezon kazanılan şampiyonlukta katkı sağlayan Semih Konboz ve Anıl Kazancı ile yollarını ayırırken, Sotesspor’dan Yavuz Fen, Bekir Şahan ve Volkan Ünal, Somaspor’dan Arslan Duvarcı ve daha önceki yıllarda Turgutalp Gençlikspor formasını giymiş Tuna Bölükbaşı ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon altyapı teknik sorumluluklarını yapan ve bu sezon takımın başına getirilen; Caner Başaran, Cavit Üstünbaş ve Aslan Aydoğdu nezaretinde yeni sezon hazırlıklarını hafta da 3 antrenmanla TFF Soma Belediye Tesislerinde sürdürüren Pomaklar, yeni sezonun başlamasını iple çekiyor..

TURGUTALP GENÇLİKSPOR

Takımın çalışmalarını yakından takip eden yönetim, antrenmanlarda oldukça istekli ve arzulu görünen futbolculara tatlı ikramını da eksik etmedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN