TFF’den Atatürk Stadına Onay

TFF’den Atatürk Stadına Onay

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 3.Lig 3.Grupta mücadele edecek Somaspor’un iç saha maçlarını oynadığı Atatürk Stadı’na geçerli not verdi.

SOMADASPOR

Ufak tefek noksanların haricinde eksiklikleri tamamlanan stadyumda incelemelerde bulunan federasyon yetkilileri stada olumlu rapor verdi. TFF tarafından görevlendirilen denetçiler, zemin, soyunma odaları ve tribün gibi noktalarda yaptığı incelemelerin ardından Soma Atatürk Stadı’yla ilgili olumlu görüş bildirdi.



Somaspor Tesis Müdürü Kazım Açıkgöz, konuyla ilgili, “Stadımızla ilgili her türlü eksikleri Soma Belediye başkanımız sn Ali Tulup ve ekibinin üstün gayretleriyle TFF’nin istediği kriterlere uygun hale getirdik. Şu anda hem tesisimizin, hem de stadımızın zemini dahil hiçbir bölgesinde eksiklik yok. Önümüzdeki hafta Akşehirspor ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur Eleme karşılaşmasında stadımız görücüye çıkacak” ifadelerini kullandı.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN