Turgutalpspor’da Teknik Heyet Belli Oldu.

Turgutalpspor’da Teknik Heyet Belli Oldu.

Yeşil-Beyazlı ekip, hafta içinde yollarını ayırdığı Teknik Sorumlu Ramazan Çapar’dan boşalan göreve, yeni sezon öncesi planlamasını yaparak Caner Başaran, Cavit Üstünbaş ve Aslan Aydoğdu’yu getirdi.

SOMADASPOR

Kulüp binasında yeni hocalarıyla bir araya gelen ve konu ile ilgili açıklama yapan Turgutalp Gençlikspor Yönetim Kurulu adına Başkan Remzi Paşalı, “Turgutalp Gençlikspor olarak yeni bir planlamaya gittik. Geçtiğimiz sezonlarda Futbol Kulübümüzün altyapı teknik sorumluluğunu üstlenip başarılı sezonlar geçiren kıymetli hocalarımız Caner Başaran, Cavit Üstünbaş ve Aslan Aydoğdu A-Takım sorumluluğuna getirilmiştir. Sorumluluklarının üzerine bir sorumluluk daha eklenmiş olsa da istekli ve kararlı bir teknik ekip ile yolumuza devam edecek olmamız kulübümüz adına gurur verici olup, gelinen bu noktanın tüm sporcularımıza, üyelerimize, teknik heyetimize ve gönül verenlerimize hayırlara vesile olması dileriz.”dedi.

Bilindiği üzere; geçen sezon Manisa 2.Amatör Kümede mücadele eden Turgutalp Gençlikspor, 1. Amatör Kümeye yükselme Play-Off müsabakasında karşı karşıya geldiği Alaşehir temsilcisi Yeni Mahallespor’u Selçuk Bulut (2) ve Mustafa Duran’ın golleriyle 3-1 mağlup ederek 1. Amatör Küme vizesini kapmıştı.
Turgutalp Gençlikspor’la ilgili tüm haberler için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN