Somaspor, Kupa ve Lig Öncesinde Son Sınavını Veriyor

Somaspor, Kupa ve Lig Öncesinde Son Sınavını Veriyor

Somaspor, yeni sezon çalışmaları kapsamındaki 6. ve son hazırlık maçını (BAL) Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yıldırım Belediyespor ile oynayacak..

SOMADASPOR

Daha önce Soma Linyit Stadında oynanacak diye belirttiğimiz maç;
22 Ağustos Perşembe günü Soma Atatürk Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati 17:30

Bilindiği üzere geçen sezon Bölgesel Amatör Ligde rakibimizle grupta son haftaya kadar girdiğimiz amansız  mücadele sonrasında, mutlu sona ulaşan takım biz olmuştuk.



Yıldırım Belediyespor ile grupta oynadığımız maçlarda deplasmanda 2-1 mağlup olup, evimizde 3-1 galip ayrılmıştık..

Sezon öncesi kupa ve Lig maçı öncesinde son hazırlık maçını Yıldırım Belediyespor ile oynayacak olan Somaspor, ilk resmi karşılaşmasını 28-29 Ağustos’da Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur Eleme maçında Akşehirspor ile oynayacak..

Somaspor, Spor Toto 3.Lig 3.Grup 2019-2020 Sezonu’nda ilk hafta maçını ise; 1 Eylül Pazar günü saat 17:00’de İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor ile büyük ihtimal ile Maltepe Hasan Polat Stadyumunda oynayacak.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN