Somaspor Muğla Yolcusu..

Somaspor Muğla Yolcusu..

Sezonun 21.hafta maçını, 4.hafta evimizde oynadığımız maçta 3-0’lık skorla bize ilk mağlubiyeti tattıran Muğlaspor’la deplasmanda oynayacağız..

 

Bu karşılaşma ile ilgili hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayan siyah-beyazlılar, Cuma sabahı Muğla’ya hareket edecek..

İki Takım İçinde Büyük Önem Arz Eden Maç…

Bir tarafta üst sıralara tutunma mücadelesi veren Somaspor, diğer tarafta orta sıralarda yer alan ve üst sıralara tırmanmak için saha ve seyirci avantajını kullanarak mutlak kazanması gerek Muğlaspor..

Ah Şu Cezalılar!

Zorlu maç öncesinde takımımızın durumu yine cezalı oyunculardan yana sıkıntılı.. Geçen hafta Gölcükspor maçında cezalı duruma düşen takımın golcü oyuncusu Mehmet Uysal ve orta saha Taner Yıldız bu önemli maçta forma giyemeyecekler..

Cezalı ve sakatlık sorunu son haftalarda takımımızın belini büken en büyük etken..Bu problemde oyunumuzu ve alabileceğimiz muhtemel sonuçları da oldukça kötü etkiliyor. Bütün bu olumsuzluklara ilave sarı kart sınırında olan; Melih Şencan, Melih Vardar, Ali Akkuş, Yusuf Can Abay ve  Mustafa Aydoğdu’nun durumları teknik patron Burhanettin Basatemür’un canını sıkan en büyük nedenler..



Hasbi Dede Düdük Çalacak

1 Şubat Cumartesi günü saat 13:30’da oynanacak karşılaşmayı Giresun Bölgesi Klasman hakemlerinden Hasbi Dede yönetecek.
Dede’nin yardımcılıklarını ise; Yiğit Çam (Trabzon), Kerem Kalkan (Rize) ve dördüncü hakem Ümit Gürsoy (Ordu) yapacak.
Orta hakem Hasbi Dede, ikinci yan hakem Kerem Kalkan ve dördüncü hakem Ümit Gürsoy ilk defa maçımızda görev alırken, 1.yardımcı hakem Yiğit Çam ise 9.hafta deplasmanda Bayrampaşspor’a 1-0 mağlup olduğumuz maçta yardımcı hakem olarak görev yaptı.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor Muğla Yolcusu
Muğlaspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
2 Oyuncu Daha Cezalı Duruma Düştü
Burhanettin Basatemür, Kötü Oynadık ve Kaybettik

Mazeretlerin Arkasına Sığınmıyoruz Ama?
Somaspor 0-3 Muğlaspor
Muğlaspor Maç Önü ve Berbat Uygulama
Somaspor, Muğlaspor Hazırlıklarını Sürdürdü.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN