Muğlaspor, Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Muğlaspor, Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) 21.hafta maçlarını yönetecek hakemleri atadı.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 1 Şubat Cumartesi günü saat 13:30’da Muğla Atatürk Stadında 27 puanla 9.sırada yer alan Muğlaspor ile, 33 puanla 3.sırada yer alan Somaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Giresun Bölgesi Klasman hakemlerinden Hasbi Dede yönetecek.

Dede’nin yardımcılıklarını ise; Yiğit Çam (Trabzon), Kerem Kalkan (Rize) ve dördüncü hakem Ümit Gürsoy (Ordu) yapacak.

Orta hakem Hasbi Dede, ikinci yan hakem Kerem Kalkan ve dördüncü hakem Ümit Gürsoy ilk defa maçımızda görev alırken, 1.yardımcı hakem Yiğit Çam ise 9.hafta deplasmanda Bayrampaşspor’a 1-0 mağlup olduğumuz maçta yardımcı hakem olarak görev yaptı.

Muğlaspor ile Somaspor arasında oynanan maçta görev alan Hasbi Dede, bu sezon 3.Lig’de ikinci kez düdük çalacak. Hasbi Dede, daha önce grubumuz takımlarından Kelkit Belediyespor’un Batman Petrolspor’u 5-0 yendiği maçta düdük çalmıştı.

Somaspor’da Mehmet ve Taner Cezalı

Geçen hafta Gölcükspor maçında sarı kart gören Mehmet Uysal ile ikili mücadele sonrası çift sarı kartla oyun dışı kalan Taner Yıldız, Muğlaspor maçında forma giyemeyecek.

Daha önce ligde gördükleri kartlarla cezalarını dolduran Üzeyir Ergün, Melih Şencan ve Nurettin Çağlar ise Teknik Direktör Burhanettin Basatemür‘un görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alabilecekler.



Uyarcan ve Gencerler ”VAR”da

Öte yandan Süper Lig Cemil Usta Sezonu 20.Hafta maçlarında Manisa’lı hakem hocalarımızdan Koray Gencerler, Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçında Video Yardımcı Hakem (VAR), İbrahim Çağlar Uyarcan ise Galatasaray-Kayserispor arasında oynanacak maçta Video Yardımcı Hakem Asistanı”AVAR” olarak görev yapacaklar..

Bağlantılı Haberler;

Muğlaspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
2 Oyuncu Daha Cezalı Duruma Düştü

Burhanettin Basatemür, Kötü Oynadık ve Kaybettik
Mazeretlerin Arkasına Sığınmıyoruz Ama?
Somaspor 0-3 Muğlaspor
Muğlaspor Maç Önü ve Berbat Uygulama
Somaspor, Muğlaspor Hazırlıklarını Sürdürdü.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN