Burhanettin Basatemür, Kötü Oynadık ve Kaybettik

Burhanettin Basatemür, Kötü Oynadık ve Kaybettik

Muğlaspor karşısında alınan 3-0’lık yenilgiyi değerlendiren Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, “Muğlaspor maçı için söyleyebileceğimiz bir şey varsa o da, kötü oynadık ve kaybettik.”

SOMADASPOR

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, ”Sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğu da mazeret değildi. Burada olan herkes oynayabileceği için takımdadır. Bizim elbette bu maçtan çıkaracağımız dersler var. Kazanırken nasıl takımımız kazandıysa dün de takımımız kaybetti, bireysel hatalar elbette olacaktır.
Ben özellikle maçtan sonra takımımıza sahip çıkan yönetimimize basınımız ve özelliklere taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Genç bir takımız arada böyle şeyler yaşayabiliriz. Önemli olan kötü zamanlarda takıma ve oyunculara sahip çıkmak çok önemlidir, dün de bunu hep beraber gördük. Ben tekrar teşekkür ediyorum.”
BURHANETTİN BASATEMÜR
Önümüzde 2 Zorlu Maç Var
Basatemür, Keçiörengücü ve Batman Petrol ile oynayacakları maçlara da değinerek; ”Salı günü kupa ve hafta sonu da Batman Petrolspor maçımız var. Şu an tek düşüncemiz bu maçlara en iyi şekilde hazırlanmak. Biz genç ve iyi bir takımız inşallah bunun karşılığını sezon sonunda hep beraber göreceğiz”dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN