Finali Yönetecek Hakemler Belli Oldu.

Finali Yönetecek Hakemler Belli Oldu.

İmbat Madencilik-Demir Export arasında oynanacak final, Yuta Çalışkan ve Ticaret Odası (2) arasında oynanacak 3-4’lük maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

SOMADASPOR

29 Nisan Pazartesi günü saat 17:30’da Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanacak olan 26.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva Finalini, Manisa Faal Hakem ve Gözlemciler Derneği’nin atadığı Bölgesel Lig Hakemlerimizden M.Hakan Efe yönetecek..
M.HAKAN EFE 8.KEZ DÜDÜK ÇALACAK
Müthiş finalde düdük çalacak M.Hakan Efe’nin yardımcıları maç günü belli olacak.. Efe, bu maça kadar yedi karşılaşmada başarıyla düdük çalmıştı.

Efe’nin yönettiği karşılaşmalar:

İmbat Madencilik 8-0 Eli ( 2 )
Demirexport 2-2 Yuta Çalışkan Loj.
İmbat Madencilik 4-1 Öğretmenler Birliği
Yuta Çalışkan 6-1 Eğitim Gücü
Devlet Hastanesi 6-2 Manisa Büyükşehir Bel
İmbat Madencilik 4-0 Maden-İş
Demir Export 4-2 Ticaret Odası (1)




3-4’LÜK MAÇI DOKTAŞ’IN
Aynı gün saat 16:00’da oynanacak 3-4’lük maçını ise; yine Bölgesel Lig hakemlerimizden A.Yiğit Doktaş yönetecek. Turnuvada ikinci maçına çıkacak olan A.Yiğit Doktaş, yarı finalde oynanan İmbat Madencilik-Ticaret Odası (2) maçında düdük çalmıştı.Doktaş’ın yardımcıları da maç günü belli olacak..

İmbat Madencilik 2-2 Ticaret Odası (2) (penaltılarla 5-4)

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN