Çeyrek Finalistler Belli Oldu.

Eleme maçlarında son iki finalist takım, bugün (perş) oynanan Huzur Evi-Eli (1) ve İmbat Madencilik-Maden-İş maçlarıyla belli oldu.

SOMADASPOR

Huzur Evi ve İmbat Madencilik rakiplerini mağlup ederek; Yuta Çalışkan Lojistik, Ticaret Odası (1), Devlet Hastanesi, Öğretmenler Birliği, Ticaret Odası (2) ve Demir Export’tan sonra çeyrek finale adlarını yazdıran takımlar oldu..

HUZUR EVİ 4-1 ELİ (1)

Çeyrek finale yükselen 7.takım Eli (1)’i normal süresi 1-1 sonuçlanan karşılaşmada penaltılar sonucunda 4-1 mağlup eden Huzur Evi takımı oldu.

Mücadeleci ve kazanmaya endeksli ruhunu sahaya iyi yansıtan Huzur Evi, 28.dakikada Bahadır Özgen’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda beraberlik golü için baskısını arttıran Eli (1), beraberlik golünü uzatma dakikalarında Ertuğ Ünlü’nün uzak mesafeden attığı golle buldu ve çeyrek finale yükselecek takımı penaltı atışları belirledi.

Penaltı atışlarında Huzur Evi kullandığı 4 penaltıyı; Tayfun Açıkgöz, Abdullah Çolak, Semih Sakaldaş ve Ömür Gündüz ile gole çevirdi ve adını çeyrek finale yazdırdı.

(ELİ 1) ise; Ertuğ Ünlü ile meşin yuvarlağı filelerle buluştururken, Uğur Geren ve Baybars Kabakoğlu penaltı atışından faydalanamadı. Eli (1), uzatma dakikalarında yakaladığı şansı penaltılarda kullanamadı ve turnuvaya veda etti.

SAHA:Teiaş
HAKEM:M.Hakan Efe
HUZUR EVİ:Faruk-Ayhan-Semih-Ersan-M.Ali-Ömür-Celil-Bahadır-Serkan
YEDEKLER:Mustafa, Rıdvan, Emrah, Tayfun, Abdullah, Hüseyin, Süleyman, İlker
ANTRENÖR:Bahadır Özgen

ELİ 1:Yasin-Hakan-Tolga-Fatih-İlhan-Faruk-Melih-Ertuğ-M.Bayri
YEDEKLER:M.Bilal, Yusuf, Baybars, U.Bozbay, U.Geren, Bülent, Tarkan
ANTRENÖR:Mert İskenderoğlu
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Normal süre: Bahadır Özgen (H.Evi),Ertuğ Ünlü (Eli 1)
PENALTILAR:Tayfun Açıkgöz, Abdullah Çolak, Semih Sakaldaş, Ömür Gündüz (H.Evi), Ertuğ Ünlü (ELİ 1)




İMBAT MADENCİLİK 4-0 MADEN-İŞ

Eleme maçlarının sonuncusu İmbat Madencilik ve Maden-İş arasında oynandı.
Rakibi karşısında sahada daha yerleşik ve ne yaptığını bilen İmbat Madencilik, ilk yarıyı Ahmet Cura (2) ve Yusuf İpek’in golleriyle 3-0 önde tamamladı.

Aynı oyun anlayışını ikinci yarıda da sürdüren İmbat Madencilik, Eser Kasal’ın müthiş frikik golüyle son noktayı koydu ve adını 4-0’lık skorla çeyrek finale yazdırdı..

Güçlü rakibi karşısında fazla etkili olamayan Maden-İş, aldığı 4-0’lık mağlubiyetle turnuvaya veda etti

SAHA:Teiaş
HAKEM:M.Ali Elver
İMBAT:Erol-İlker-Yücel-Can-Bülent-Emin-Eser-Ahmet-Yusuf
YEDEKLER:Mehmet, Onur, Deniz, Özkan, T.Yaman, T.Meral, Erhan, Osman
ANTRENÖR:Faik Toprak

MADEN-İŞ:Adem-Cengiz-Volkan-Hayrettin-Metin-Onur-Soner-Ayhan-Mustafa
YEDEKLER:Sebahattin, Erhan, Taha, Veysel, Ahmet
ANTRENÖR:Korkmaz Sayın
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Ahmet Cura (2), Yusuf İpek, Eser Kasal, (İmbat Madencilik)

Çeyrek Final Eşleşmeleri, gol krallığı ve Takım sorumlularının eşleşmeler hakkındaki görüşleri, Cuma günü sayfada yayınlanacaktır..

Karşılaşmalara ait fotolara somadaspor facebook sayfamızdan buraya tıklayarak bakabilirsiniz!

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN