Sonuçlar Süpriz Olmadı!

Sonuçlar Süpriz Olmadı!

Cuma mesaisinde A-grubunda Yuta Çalışkan Lojistik-Hak-İş, D-grubunda ise İmbat Madencilik-Öğretmenler Birliği karşılaşmaları oynandı.

SOMADASPOR

Nazım Yavuz Stadyumunda oynanan ve toplam 21 golün atıldığı karşılaşmalarda, Yuta Çalışkan Lojistik ve İmbat Madencilik rakiplerini mağlup ederek, süprize yer vermedi.




İMBAT MADENCİLİK 4-1 ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ
İlk karşılaşma D-grubunda 1 maçta 1 galibiyeti bulunan İmbat Madencilik ile, 2 maçta 3 puana sahip Öğretmenler Birliği arasında oynandı. Maçın başında Emrah Kalkan’ın golüyle mağlup duruma düşen İmbat Madencilik, golcüsü İlker Çakır’ın golleriyle devreyi 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda İlker Çakır ve Özkan Öztürk ile iki gol daha bulan mavi-beyazlılar, Öğretmenler Birliği engelini de aşarak ikide iki yaptı. İlker Çakır attığı 3 golle takımını galibiyete taşıyan oyuncu oldu. İmbat Madencilik, gruptaki 3.maçını 22.03.2019 Cuma günü Maski takımı ile oynayacak.

İmbat gibi bir takım karşısında Emrah Kalkan’ın müthiş golüyle 1-0 öne geçen Öğretmenler Birliği, İlker Çakır’ı durdurmakta güçlük çekince; öne geçtikleri karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrılmak zorunda kaldı.Kaynak Halı Yıkama Tesisleri sahibi Halim Kaynak’ın kalesini koruduğu Öğretmenler Birliği, gruptaki 4.maçını 27.03.2019 Çarşamba günü Eli ( 2 ) takımı ile oynayacak..

STAD:Nazım Yavuz
HAKEM:M.Hakan Efe
İMBAT:Erol-Yücel-Onur-Can-Bülent-Eser-Yusuf-İlker-T.Meral
YEDEKLER:Aslan, Özkan, Deniz, Ahmet, Emin, Erhan, T.Yaman, Osman
ANTRENÖR:Faik Toprak

ÖĞR.BİRLİĞİ:Halim-Cavit-Emrah-Sezgin-Serhat-İbrahim-Cihan-Mehmet-Fatih
YEDEKLER:
Engin, Vehbi, Taner, Cem, Ahmet, Ali, Caner, İlkay
ANTRENÖR:
Ali Özbek
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: İlker Çakır (3), Özkan Öztürk (İmbat), Emrah Kalkan (Öğretmenler Birliği)



YUTA ÇALIŞKAN 13-3 HAK-İŞ
Günün ikinci, turnuvanın 22.maçı A-grubunda 2 maçta 6 puana sahip Yuta Çalışkan Lojistik ile, 2 maçta henüz puanla tanışamayan Hak-İş takımları arasında oynandı.Kadrosunda bir çok usta isim barındıran Yuta Çalışkan; Şükrü Zenger (3), Oğulcan Nilderya (3), İsmail Şarlayan (2),  Savaş Aktepe (2), Gürkan Evdeğiş, Kenan Bulut ve Bayram Çolak’ın golleriyle karşılaşmadan 13-3 galip ayrıldı. 70 dakika oyunda kalan Oğulcan Nilderya güzel futbolunu 3 golle süsleyerek maça damgasını vurdu. Ayrıca son 5 dakikada oyuna dahil olan Sanayi Eşraflarından namı değer Camcı Savaş, attığı iki golle ”ben buradayım” dedi.

Turnuvaya bu sezon katılan; Demir Export, Yuta Çalışkan, Maden-İş ve Müftülük gibi turnuvanın deneyimli takımları arasında kendine yer edinmeye çalışan Hak-İş, Yuta Çalışkan karşısında gücü kuvvetince mücadele etti. Deneyimli oyunculardan kurulan rakibi karşısında centilmence mücadele etme çabasında oldular. Onlar için; ilk defa katıldıkları bu turnuvada bu sezon  tecrübe edinip seneye daha derli-toplu gelmek..
STAD:Nazım Yavuz
HAKEM:Muhammed Solhan
YUTA ÇALIŞKAN:Murat-Mustafa-Uğur-Barış-Oğulcan-Kenan-İsmail-Gürkan-Şükrü
YEDEKLER:Ersoy, Ozan, Feryat, Gürhan, Savaş, Bayram, Selim
ANTRENÖR:Savaş Aktepe

HAK-İŞ:Erdem-Ali-Yıldırım-Ramazan-Serkan-Barış-Kerim-Emre-Fatih
YEDEKLER:Yüksel, İrfan, Engin
ANTRENÖR:Selçuk Bulut
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Şükrü Zenger (3), Oğulcan Nilderya (3), İsmail Şarlayan (2),  Savaş Aktepe (2), Gürkan Evdeğiş, Kenan Bulut, Bayram Çolak  (Yuta Çalışkan), Barış Kurşun, Emre Çelik, Ozan Evdeğiş kk (Hak-İş)

Maç fotolarını görmek için buraya tıklayınız!
YARINKİ MAÇLARIN PROGRAMI ŞÖYLE:

16.03.2019 Cumartesi 14:30 Eli ( 2 ) Maski Nazım Yavuz
16.03.2019 Cumartesi 16:00 Müftülük Demirexport Nazım Yavuz
16.03.2019 Cumartesi 17:30 Eğitim Gücü Meslek Gücü Nazım Yavuz

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN