Zaferspor’lu Minik Kız Futbol Takımı Boş Durmuyor.

Zaferspor’lu Minik Kız Futbol Takımı Boş Durmuyor.

Bayan Futbolunda Manisa ve Soma’yı profosyonel ligde başarıyla temsil eden Soma Zaferspor Kulübü geleceğinin temelini oluşturmak için harıl harıl çalışıyor..

Hafta sonunu hazırlık maçları ve etkinlikler yaparak geçiren Soma Zaferspor‘lu Minik Kızlar, Cumartesi günü Türkiye Yıldız Kızlar Sampiyonu olan Denizli Horozkent takımını misafir ederken, Pazar günüde futsalda Dünya ikincisi olan Gölcük takımına misafir oldu.

Her iki günüde spor ve sosyal etkinlik olarak değerlendiren kızlar hem maçlar yaptı hem de yeni arkadaşlar edindi.

Bu yaz dönemini bu şekilde iyi değerlendirmek isteyen Zafer Spor Yönetimi , bu tip etkinlikleri çok önemsiyoruz . Kızlarımız futbolu öğrenirken ayrıca yeni arkadaşlar ediyorlar. Kızlarımızın her türlü gelişimine yatırım yapıyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz açıklamasında bulundular.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN